Profen, uydu haberleşme ve savunma çözümleriyle SAHA Expo’da

Profen, ileri yetkinliklere sahip AR-GE merkeziyle uydu haberleşmesi, savunma ve havacılık sanayisi, yayıncılık ve medya, kablo ve karasal ağlar, EPC ve hayat bilimleri sektörlerine yönelik çeşitli ürün ve hizmetler sunuyor

Profen, uydu haberleşme ve savunma çözümleriyle SAHA Expo’da
Yayınlama: 26.10.2022
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Profen, SAHA Expo'da ana yurt savunmasına yönelik yerli mühendislik ve AR-GE süreçleriyle geliştirilen ürün ve hizmetlerini sergiliyor.

Profen açıklamasına göre, şirket, aktif olarak katılım sağladığı ulusal ve uluslararası sektörel fuar ve etkinliklerde yerli ve milli çözümlerini sergilemeye ve imza attığı ikili anlaşmalar ile iş birliği ağını geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda üyeleri arasında yer aldığı, Türkiye ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümesi SAHA İstanbul tarafından düzenlenen SAHA Expo Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'na katılım sağlayan Profen, fuar alanında 6 numaralı salonda yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, diğer sivil ve askeri kamu kurumlarının katılım ve destekleriyle düzenlenen fuarda Profen, ana yurt savunmasına yönelik yerli mühendislik ve AR-GE süreçleriyle geliştirilen ürün ve hizmetlerini sergiliyor.

Merkezi İstanbul'da bulunan ve 1995 yılında kurulan Profen, Ankara, Konya ve yurt dışında da İngiltere ofisleri ile 25 yıldır dünya çapında yenilikçi ve yüksek teknolojik çözümler sunan global bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, ileri yetkinliklere sahip AR-GE merkeziyle uydu haberleşmesi, savunma ve havacılık sanayisi, yayıncılık ve medya, kablo ve karasal ağlar, EPC (Engineering, Procurement and Construction /Mühendislik, Tedarik ve İnşaat) ve hayat bilimleri sektörlerine yönelik çeşitli ürün ve hizmetler sunuyor.

– Fuarda sergilenen ürünler

Verilen bilgiye göre, PTA 120M-180M yerli mühendislikle Profen tarafından Türkiye'nin savunma alanında uydu üzerinden haberleşme ihtiyacı için üretilen taşınabilir anten sistemi, dünya pazarında ticari ve askeri uygulamada gelişmiş özellikleriyle rekabetçi bir ürün olarak öne çıkıyor. PTA 120M-180M motorlu taşınabilir uydu anten sistemi, hızlı kurulum ve operasyon için tasarlandı. Profen'in PAC 750 anten kontrol ünitesi ile teçhizatlandırılan sistemde antenin istenilen uyduyla iletişim kurmasını sağlayan uydu tanımlama sistemi de bulunuyor.

Profen Ozan Katlanabilir Metal Mayın Dedektörü ise güvenlik güçleri personelinin sınır ötesi ve sınır için konuşlanma alanlarında hızlı, kolay, yüksek doğrulukla mayın/EYP aramasını sağlıyor. Dünyanın en hafif metal mayın dedektörlerinden biri olan Profen Ozan, güvenlik birimlerine geniş alanlarda kolay ulaşım imkanı sunabilmesi sayesinde personele operasyonel yetkinlik kazandırıyor. Minimum yanlış alarm oranına sahip sistem, operatöre sesli, görsel ve kullanıcı dostu olmak üzere üç farklı tanımlama uyarısı sağlıyor.

PROFEN visioMAX ise araç bakım faaliyetlerine yönelik hazırlanan, özelleşmiş çözümler sunan, konfigürasyon tabanlı bir MRO (Maintenance, Repair&Overhaul) yazılımı olarak öne çıkıyor. Özellikle araç/sistem bakım faaliyetleri için tasarlanan bu ürün, Profen'in kullanıcılarına; güvenilir, fonksiyonel yazılımlar ve destek sunma hedefi çerçevesinde tasarlandı. Makine kullanımının arttığı ve giderek dijitalleşen dünyamızda uydu yer istasyonları, veri merkezleri, binalar ve fabrikalar gibi tesislerdeki cihaz ve sistemlerin sayısı da artıyor ve bunların özellikleri çeşitleniyor. Bu durum ise bu tesislerin etkin bir şekilde izlenmesini ve kontrol edilmesini zorlaştırıyor. PROFEN Visionic Yönetim Sistemi, tüm bu zorlukların üstesinden gelmek ve gereksinimleri sağlamak için geliştirilmiş, esnek ve güçlü bir yönetim sistemi çözümü olarak ön çıkıyor.

Profen Nspector G6 serisi ise uydu yer istasyonları operatörlerinin, spektrum yöneticilerinin, karışma (enterferans) önleme yetkililerinin problemlerini çözmek için kullanılan gerçek zamanlı spektrum analizörü olarak görülüyor. Bu spektrum analizörler, karışımları (enterferansları) ortaya çıkarırken, RF ağlarının devamını sağlamaya yardımcı oluyor. Analizör, zorlu ortamlarda bile mükemmel doğrulukla 40 MHz gerçek zamanlı bant genişliğini yakalayabiliyor. İstenmeyen serbest geniş dinamik aralık sayesinde 70 MHz ile 6 GHz aralığındaki RF sinyalleri yüksek güvenle ölçülebiliyor ve incelenebiliyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş