Prof. Dr. Ayşen Gürcan “Sıkılmadık el bırakmayacak”

Prof. Dr. Ayşen Gürcan “Sıkılmadık el bırakmayacak”
Yayınlama: 18.04.2023
A+
A-

AK Parti Milletvekili Adayı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan sıkmadık el bırakmayacak. Prof. Dr. Gürcan, vatandaşlarla bir araya gelerek halkımızın talep ve ihtiyaçlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.

 

Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Milletvekili Adayı Sayın Hakan Çizmelioğlu ile birlikte Çankaya Mahallesi Muhtarı Cemil Öztürk’le mahallenin genel ve acil sorunları hakkında bilgi edindi. Mahalle muhtarımızından gelen talepleri not aldı ve ilgililerle görüşme sağladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay ilinden gelen depremzede aileyi ziyaret etti ve talepleri hakkında bilgi aldı.

 

Milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşıyan, her biri ayrı bir kültür hazinesi olan Maide Bolel Huzurevinin kıymetli sakinleri ile hasbihal etti. Baş tacımız olan bizleri yetiştiren büyüklerimizin ellerinden öperek hayır dua istedi.

 

Ramazan-ı Şerifi idrak ve ihya  ettiğimiz mübarek zamanlar içerisinde Çankaya mahallesi sakinleri ile yüce kitabımız Kuran-ı Kerim okudu ve mukabele programına katılım sağlayarak Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletti.

 

Eskişehir’imizin güzide ilçelerinden İnönü İlçesinin en büyük yerleşkelerinden Dereyalak Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılım sağlayarak Eskişehir iline yapılacak olan yatırımları anlattı ve programa katılan tüm vatandaşlarımz sıcak ve samimi zaman geçirdi.

 

Prof.Dr. Ayşen Gürcan günün son programında ümidimiz olan gençlerimizle biraraya gelerek Anadolu’nun parlayan yıldızı Eskişehir de yaşadığı deneyimleri anlattı.

Gençlerimizin Eskişehir de yaşadığı yada yaşayacağı tüm zorluklarında hep yanlarında olacağı teminatını verdi.

 

Kaynak: www.sonbasin.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş