Polisten kaçakçılara çifte operasyon: 8 gözaltı

İstanbul’da kaçak tütün operasyonu yapan polis ekipleri, operasyon düzenledikleri alanda başka bir TIR’da da hareketlik olduğunu tespit etti. TIR’ı kontrol eden polis, kaçak akaryakıt sevkiyatı yapıldığını belirledi. Ekipler iki ayrı kaçakçılık operasyonunda 8 kişiyi gözaltına aldı.

Polisten kaçakçılara çifte operasyon: 8 gözaltı
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler, çalışmalar kapsamında yüklü miktarda kaçak tütünün kente getirilip dağıtımının yapılacağı bilgisini aldı. Polis teknik ve fiziki takibin ardından kaçak tütün taşıyan TIR’ı tespit etti.

Polisten kaçakçılara çifte operasyon: 8 gözaltı

6 TON KAÇAK TÜTÜN, 17 BİN LİTRE KAÇAK AKARYAKIT

TIR’ı uzun süre izleyen polis, Bağcılar’daki bir ticaret merkezine giden aracı drone ile havadan da takip etti. Ekipler, TIR’ın durmasının ardından araca operasyon düzenledi. Operasyonda 5 şüpheli yakalandı. Dedektör köpek yardımıyla TIR’da yapılan aramalarda 6 ton kaçak tütün ele geçirildi.Ekipler TIR’daki çalışmalarını sürdürürken alandaki başka bir TIR’da da hareketlilik olduğunu fark etti. TIR’ın yanına birçok aracın yanaştığını fark eden polis, kaçak tütün çalışması sürerken diğer TIR’a da operasyon düzenledi. TIR’da 17 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, 3 şüpheli de gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheli, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Polisten kaçakçılara çifte operasyon: 8 gözaltı

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş