Patlamalar da yaşandı! Arnavutköy’de 10 bin metrekarelik fabrika kül oldu

Arnavutköy’de yaklaşık 10 bin metrekarelik alana kurulu olan kauçuk fabrikasında yangın çıktı. Patlamanın da meydana geldiği fabrika itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü.

Patlamalar da yaşandı! Arnavutköy’de 10 bin metrekarelik fabrika kül oldu
Yayınlama: 09.01.2023
A+
A-

Henüz bilinmeyen bir nedenle, saat 03.00 sıralarında Arnavutköy, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde yaklaşık 10 bin metrekarelik alana kurulu kauçuk fabrikasında yangın çıktı.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Kısa sürede büyüyen alevler tüm fabrikayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahaleye başlarken, polis ekipleri yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğu önlemek için çevrede güvenlik önlemi aldı.

Patlamalar da yaşandı! Arnavutköy'de 10 bin metrekarelik fabrika kül oldu

KONTROL ALTINA ALINDI

Çevre ilçelerden gelen çok sayıda itfaiye ekibinin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alındı. Fabrika içinde yanan kauçuk parçalarının tekrardan yanma ihtimaline karşı itfaiye ekipleri uzun süre soğutma çalışması yaptı. Fabrikada büyük çaplı hasar oluştu. Öte yandan yangın yerine gelen İGDAŞ ekipleri yaşanabilecek doğal gaz patlamasına karşı fabrikaya giden gaz akşını kesti.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş