OYSA TÜRK MİLLETİ TAM KUCAKLAŞIYORDU Kİ!!!!!

Yayınlama: 14.02.2023
A+
A-

▪ Türk Milleti büyük felaketin ardından ilk şoku atlattıktan sonra kucaklaşmak, yaraları sarmak için hazırlık yapıyordu. Her şey bir anda olmuş 2 inci gün öğleden sonra 100 binlerce insana ihtiyaç varken 10 binleri yola çıkarmış 4 üncü seviye alarmdan sonra yapacağı her şeyi planlayıp harekete geçmişken, millet “aman ha, bu zamanda siyaset olmaz” diyerek kendilerinin frenlemiş büyük felakete odaklanmıştı.

 

BİR ANDA ORTAYA ÇIKAN İKİ POLİTİKACI

 

▪ Aman Allah’ım “Afad bana randevu vermedi ve ardından borsa kapatılmalı soygun var” diyen kişi Milletin birliğini istemeyen bizlerin birleşmesinden korkan dış güçlerden emir almışçasına felaket tellallığına başlayan, hemen ardından felaketin 3 üncü günü bölgeye gidip eksik gedik ne varsa devlete parmak sallarcasına tehdit eden, Soysal medyada hazır bekleyen “algı uzmanlarını” harekete geçiren siyaset hayatının bitmesine az bir zaman kalan sayın K. Kılıçdaroğlu

 

▪ Diğerimi ? Şehit olan Mit elamanlarının kimliklerini ifşa eden kendisine Ajanlık davası açılan ne hikmete bir anda dosyası sümen altı edilen ve ardından Parti kuran 5 inci kol faaliyet elemanı Ü. Özdağ

 

▪Afad ve Kızılay’a güvenmiyorum diyerek, bu kurumalara çalışan milyonlarca profesyonel ve gönüllüyü dışlayan üsluplarıyla, koli yapmaktan tutun tır yükleyen yemek yapan kan alan sağlık hizmeti veren iş makinesi kullanan her şehirdeki on binlerce vatandaşımızı yok sayan bir anlayış koyarak sadece 1 Belediye ve bir yârdim derneği hizmet ediyor algısı yaparak milleti nasılsa böldüğü gün gibi ortada değil mi?

 

▪ Soysal medyada milleti birbirine düşürerek elinize ne geçti? halkı Devlete düşman etmekle elinize ne geçti? Milyonlarca gönüllüyü yok sayarak elinize ne geçti? felaketin 3 üncü gün milletin arasına girmiş fitne ateşini kim yakmanızı emretti.

 

▪Milletimizi Afada, Kızılay’a, Diyanete, bölgeye giden İmamlara, İslam’ı vakıflara, yardım kuruluşlarına, tarikatlara, cemaatlere enkaz kaldıran canlı insan çıktığında “Allahuekber” diyenlere düşman etmek istemenizdeki asıl gaye ne olabilir?

▪Sebep olduğunuz yıkım ve husumet emin olun ki tarih kitaplarında mutlaka yer alacak hakkettiğiniz şekilde anılacaksınız.

▪ Unutmayın!! Yaranmaya çalıştığınız dışarıdaki efendileriniz sizi her daim kendi elemanı görecek ihanetinizi bizden daha çok onlar konuşuyor olacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.