Oscar’daki tokat skandalıyla gündeme gelen Will Smith yeni filmi için endişeli!

28 Mart gecesi Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen 94’üncü Oscar Ödülleri töreninde, eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili şaka yaptığı için sunucu Chris Rock’a tokat atan dünyaca ünlü aktör Will Smith, yeni filmi için basın turuna çıktı. Yaşanan olayların filmi olumsuz etkileyebileceğini ifade eden Smith, o geceyle ilgili konuşurken öfkesine yenik düştüğünü ve kontrolünü kaybettiğini söyledi.

Oscar’daki tokat skandalıyla gündeme gelen Will Smith yeni filmi için endişeli!
Yayınlama: 30.11.2022
A+
A-

Milliyet.com.tr
Will Smith, Oscar ödül töreninde, eşi Jada Pinkett Smith hakkında Rock’un sahnede şaka yapması üzerine komedyene tokat atmıştı. Rock, Jada Pinkett Smith’in saçkıran hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili bir ifade kullanmıştı. Bunun üzerine Smith, sahneye doğru yürümüş ve Rock’a tokat atmıştı.

“EŞİMİN ADINI LANET AĞZINA ALMA!”

Başta parodi sanılan olayın ardından Smith’in, “Eşimin adını lanet ağzına alma!” diye bağırmasıyla ortam gerilmişti. Daha sonra Smith’in ‘En İyi Erkek Oyuncu’ Oscar’ını kazandığı açıklanmıştı. Smith, ödülünü alırken yaptığı konuşmada gözyaşları içinde olaydan dolayı özür dilemişti.Oscar'daki tokat skandalıyla gündeme gelen Will Smith yeni filmi için endişeli!

10 YIL BOYUNCA ETKİNLİKLERE KATILMASI YASAK

Smith, mart ayından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da yaşananlardan ötürü özür dilemişti. Akademi, Smith’in 10 yıl boyunca etkinliklerine katılmasını yasaklamıştı.Oscar'daki tokat skandalıyla gündeme gelen Will Smith yeni filmi için endişeli!

“FİLME EMEK VERENLER BENİM YÜZÜMDEN CEZALANDIRILMAMALI “

Ünlü oyuncu, başrolünde yer aldığı ‘Emancipation’ filmi hakkında konuşmak için Trevor Noah’nın programına konuk oldu. Antoine Fuqua’nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin, Oscar yarışında güçlü bir aday olduğu konuşulurken Smith’in tokat hadisesi yeniden gündeme geldi. Oyuncu, insanların filmi izleyip izlememe konusunda kararsız kalmasını anlayışla karşıladığını ama filme emek veren çalışanların kendisi yüzünden cezalandırılmamasını umduğunu söyledi.

“KONTROLÜ KAYBETTİM”

O geceyle ilgili konuşan Smith, “Tahmin edebileceğin gibi korkunçtu. Tüm kontrolümü kaybettim. O gece bir şeyler yaşıyordum. Bu tabii ki davranışımı haklı çıkarmıyor. Aklımda birçok şey vardı. Attığım tokat, babasının annesini dövmesini izleyen küçük bir çocuk gibiydi. Böyle biri olmak istemem” ifadelerini kullandı.Oscar'daki tokat skandalıyla gündeme gelen Will Smith yeni filmi için endişeli!

“İÇİMDE TUTTUĞUM ÖFKE ORTAYA ÇIKMIŞTI”

Aynı gece King Richard filmindeki rolüyle Oscar’da ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kazanan Will Smith , tokatın ardından nasıl hissettiğini “Tamamen bitmiştim. Uzun zamandır içimde tuttuğum öfke birden ortaya çıkmıştı. 9 yaşındaki yeğenim o gece eve geldiğimde ‘O adama neden vurdun?’ diye sordu. ‘Ah bunu neden söyledin şimdi?’ dedim kendime” diyerek açıkladı.

Smith “Eğer bu olaydan ne öğrendiğimi soracak olursan, birbirimize karşı hep nazik olmamız gerektiğini söylerdim” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş