Orion Surgery Center’dan sağlık ihracatına 10 milyon dolarlık katkı hedefi

Alanında uzman 10 estetik cerrahın bir araya gelerek hayata geçirdiği Orion Surgery Center, hizmete açıldı. Plastik cerrahi, saç ekimi ve tedavileri, medikal estetik, diş estetiği alanlarında hizmet verecek cerrahi merkezinin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Tamer Şakrak, “Bir doktor gözüyle insan odaklı, güven ve kalitenin vazgeçilmez olduğu ve magazinsel değil bilimsel bir yer inşa ettik. Kurumsal sağlam bir yapı oluşturduktan sonra yurt içi ve yurt dışında şubeleşerek, hizmet yelpazemizi genişletmek istiyoruz. Buna bağlı olarak da sağlık ihracatına ilk yılda 10 milyon dolar, 5 yıl içerisinde yeni yapılacak yatırımlar ile 25 milyon dolarlık katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Orion Surgery Center’dan sağlık ihracatına 10 milyon dolarlık katkı hedefi
Yayınlama: 01.07.2024
A+
A-

10 estetik ve plastik cerrahi uzmanının ortaklığı ve gözetiminde, etik ilkeler ve bilimsel veriler ışığında kurulan Orion Surgery Center, 9 ameliyathanesi, 50 gözlem odası ve 13 saç ekim ünitesi bulunan merkezinde hasta kabulüne başladı. Hasta sağlığı ve güvenliğini merkeze koyan bir anlayışla tasarlanan ve ülkemizin sağlık sektöründe yeni bir soluk olması amacıyla hayata geçirilen Orion Surgery Center’da plastik cerrahinin yanı sıra saç ekimi ve tedavileri, medikal estetik, diş estetiği ve IV terapi hizmetlerinin de verildiği ileri teknolojik donanımıyla yeni nesil sağlık hizmeti gerçekleştiriliyor.

Aralarında Prof. Dr. Kemal Uğurlu, Doç. Dr. Murat Sarıcı, Doç. Dr. Candemir Ceran, Op. Dr. Tamer Şakrak, Op. Dr. Gökhan Haytoğlu, Op. Dr. Arda Katırcıoğlu, Op. Dr. Metin Kerem, Op. Dr. Mahmut Özgül, Op. Dr. Soner Tezcan ve Op. Dr. Serkan Sabancıoğullarından’ın bulunduğu kendi alanında uzmanlaşmış, kariyer ve deneyim sahibi 10 uzman hekim tarafından kurulan Orion Surgery Center, yerli hastaların yanı sıra İstanbul’a ulaşımı sağlayabilecek tüm coğrafyalardan hasta kabul edebiliyor. Yurt dışından gelen hastalar aracılığıyla ilk yılında sağlık ihracatına 10 milyon dolarlık katkı sağlamayı amaçlayan merkez, yeni yapılacak yatırımlarla bunu 5 yıl içerisinde 25 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor.

Orion Surgery Center’dan sağlık ihracatına 10 milyon dolarlık katkı hedefi

MAGAZİNSEL DEĞİL BİLİMSEL BİR YER İNŞA ETTİK

Orion Surgery Center Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Tamer Şakrak, dünyada insan ömrünün uzaması ve sosyoekonomik şartların artması neticesinde insanlarda genç kalma, gençleşme ya da daha güzel olma arzusu çok güçlü şekilde ortaya çıktığını ve estetik sektörünün gereksiz ticarileştiğini ifade etti. Hatta bazen insan sağlığının dahi göz ardı edilebildiğini belirten Şakrak, bu nedenle mesleğinde uzmanlaşmış ve kariyer sahibi 10 plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrah olarak bir araya geldiklerini söyledi. “Kendimizi mesleğimize, ülkemize ve tüm insanlığa karşı sorumlu hissediyoruz. Bir doktor gözüyle insan odaklı, güven ve kalitenin vazgeçilmez olduğu ve magazinsel değil bilimsel bir yer inşa ettik. Orion Surgery Center’da ameliyat yapacak hekimler için ortak bir veri tabanı oluşturmak, ameliyat öncesi, sırası ve sonrasında gerek uygulanan yöntem gerekse bu yöntemlerin orta uzun vadede etkisinin takip edileceği bir sistem kuruyoruz. Böylece çok hekimli bu yapıda kısa zamanda dev bir dataya sahip olarak bu deneyimi bilimsel platformlarda paylaşmak istiyoruz. Yeni uzman meslektaşlarımızın özellikle eğitim vakalarında ve gözlem altında pratik yapmalarını sağlamak diğer bir amacımız” diyen Şakrak, temel misyonlarının ise Türkiye’ye sağlık turizmi alanında ulaşılması zor bir prestij kazandırmak olduğunu ifade ediyor.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş