Nuri Şahin, Borussia Dortmund’un yeni teknik direktörü oldu

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin’in getirildiğini açıkladı. İmzanın ardından açıklamalarda bulunan Nuri Şahin, “Borussia Dortmund’un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Bana duydukları güvenden dolayı kulüpteki sorumlu herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Nuri Şahin, Borussia Dortmund’un yeni teknik direktörü oldu
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Alman çalıştırıcı Edin Terzic’in takımdan ayrılmasının ardından teknik direktörlük arayışlarını sürdüren Borussia Dortmund, yardımcı antrenör olarak kulüpte görev yapan Nuri Şahin’i takımın başına getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada 35 yaşındaki genç teknik adam ile 3 yıllık anlaşma sağladıkları belirtildi.

NURİ ŞAHİN: BORUSSİA DORTMUND’UN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR

Borussia Dortmund’daki görevini sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Nuri Şahin, “Borussia Dortmund’un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Bana duydukları güvenden dolayı kulüpteki sorumlu herkese teşekkür etmek istiyorum. BVB’deki rolümü gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. İlk günden itibaren mümkün olan en yüksek başarıyı elde etmek için her şeyi büyük bir enerji ve büyük bir tutkuyla yapacağız” dedi.

Nuri Şahin, Borussia Dortmund’un yeni teknik direktörü oldu

LARS RICKEN: NURİ DORTMUND’UN DNA’SINI İYİ BİLİYOR

Nuri Şahin’in takım için doğru teknik direktör olduğuna inandıklarını söyleyen Borussia Dortmund Spor Genel Müdürü Lars Ricken, “Nuri Şahin gibi genç neslin bir temsilcisine teknik direktörlük görevini devredebildiğimiz için çok mutluyuz. Kendisini son birkaç yıldır antrenörlük kariyerine hazırladı ve yeni görevini büyük bir özveriyle yerine getirecek ve takımımızı geliştirmeye devam edecektir. Eski takım arkadaşları olarak, güven ve hırs ruhu içinde birlikte çalışacağız. Nuri hem oyuncu hem de yardımcı antrenör olarak kulübü, personeli ve Dortmund’un DNA’sını iyi biliyor. Nuri’nin bizim için doğru teknik direktör olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

SEBASTIAN KEHL: NURİ’YE GÜVENİMİZ VE DESTEĞİMİZ TAM

Nuri Şahin’e çok güvendiklerini ifade eden Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl ise şu yorumlarda bulundu:

“Nuri Şahin geçen sezon takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselmesine yardımcı oldu. Oyuncu ve yardımcı antrenör olarak edindiği deneyimlerden BVB’nin nasıl çalıştığını ve özellikle de başarının nasıl geldiğini biliyor. Doğal otoritesi ve uzmanlığı sayesinde takımımıza çok iyi erişebiliyor ve birlikte ne üzerinde çalışmamız gerektiğini biliyor. Nuri’ye güvenimiz ve desteğimiz tam.”

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş