Nicolas Pepe: Trabzonspor taraftarının sevgisini başka hiçbir yerde hissetmedim

Eylül 2023’ten bu yana Trabzonspor forması giyen Nicolas Pepe, WhiteBIT YouTube kanalına verdiği özel röportajda hayatına dair soruları yanıtladı. Pepe, kripto para borsaları hakkında görüşlerini de paylaştı. Pepe, daha önce pek çok takımda forma giydiğini, ancak Trabzonspor taraftarlarının sevgisini hiçbir yerde hissetmediğini söyledi.

Nicolas Pepe: Trabzonspor taraftarının sevgisini başka hiçbir yerde hissetmedim
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-

Fransa’da doğan Fildişi Sahili asıllı hücum oyuncusu Nicolas Pepe, 2023’ten bu yana forma giydiği Trabzonspor’un iş ortağı kripto para borsalarından WhiteBIT’in Türkiye kolu WhiteBIT TR’nin YouTube kanalına konuk oldu. Pepe, yayımlanan röportajda özel hayatına, futbol kariyerine, Trabzonspor’un sezondaki performansına ve kripto paralara ilişkin görüşlerini paylaştı.

“İLK KEZ BÖYLE BİR KARŞILAMA GÖRDÜM”

Pepe, daha önce pek çok takımda forma giydiğini, ancak Trabzonspor taraftarlarının sevgisini hiçbir yerde hissetmediğini söyledi. “İlk kez böyle bir karşılama gördüm” diyen futbolcu, şöyle devam etti:

“Sevgiyle dolup taşmaları gerçekten beni duygulandırdı. Bu formayı her giydiğimde, gösterdikleri sevginin karşılığını vermeye gayret ettim.”

Futbolun bir takım oyunu olduğunu vurgulayan Pepe, asist yapmaktan ziyade gol atmayı sevdiğini paylaştı.

GENÇLERİN KRİPTOYA ERİŞEBİLMESİ BÜYÜK ŞANS

WhiteBIT tarafından gerçekleştirilen özel röportajda kripto para birimlerinin değerinin farkında olduğunu aktaran Pepe, yeni jenerasyonun kripto varlıkları kolaylıkla deneyimleyebilmesinin büyük şans olduğuna dikkat çekti. Finansal özgürlüğe ilişkin farkındalığın öneminin görmezden gelinemeyeceğini söyleyen hücum oyuncusu, gençlerin ve gelecek kuşakların, dijital varlıklarla ve kripto paralarla tanışmak için gerekli bilgi birikimine sahip olmasının gençlerin gelecekleri hakkında daha doğru kararlar verebilmeleri için önem taşıdığını vurguladı.

TARAFTAR ODAKLI ETKİNLİKLER

Trabzonspor’la uzun dönem iş ortaklığı ilişkisi yürüten WhiteBIT TR, Nicolas Pepe röportajı gibi özgün içerikleriyle taraftar odaklı etkinlikler düzenliyor. İki markanın iş ortaklığı, kripto para konseptini profesyonel futbol arenasıyla birleştirirken, Trabzonspor taraftarlarının kripto okuryazarlığını da üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş