MSB’den anlamlı video… Türk hava kuvvetleri 112 yaşında!

MSB Türk Hava Kuvvetleri’nin 112. yaşını kutladığı özel bir videoyu paylaştı. Paylaşılan gönderide Türk Hava Kuvvetleri personelleri iyi dileklerde bulunuldu.

MSB’den anlamlı video… Türk hava kuvvetleri 112 yaşında!
Yayınlama: 01.06.2023
A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı, Sosyal Medya hesabından Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 112’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan bir videolu gönderi paylaştı. Twitter üzerinden paylaşılan gönderide

“Gece gündüz demeden ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güvenliği için görev yapan, asil milletimizin gökyüzündeki gücü olan Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın 112’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Hava Kuvvetlerimizin kahraman ve fedakar personeline hayırlı başarılı görevler diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Gece gündüz demeden ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güvenliği için görev yapan, asil milletimizin gökyüzündeki gücü olan Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın 112’nci Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, Hava Kuvvetlerimizin kahraman ve fedakâr personeline hayırlı başarılı görevler… pic.twitter.com/43PATdByyu

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) June 1, 2023

YERLİ VE MİLLİ PROJELERE VURGU YAPILDI

BAYKAR firmasının Türk Hava Kuvvetleri’nin 112. yaşı için paylaşmış olduğu gönderide;  “Gökyüzünde onurla ve gururla… Türk Hava Kuvvetleri’mizin kuruluşunun 112. yıl dönümü kutlu olsun.” ifadeleri yer alırken, HAVELSAN şirketi de “Milletimizin gökyüzündeki güvencesi, asaletin adresi” başlığı adı altında Türk Hava Kuvvetleri’nin 112. yılını kutladığı görüldü.

Ayrıca Savunma Sanayii Başkanlığı da “Yerli sistemlerimiz ve mühendislerimizin alın teriyle çok daha güçlü, çok daha etkin…Türk Hava Kuvvetleri’mizin 112. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.” ifadelerinin bulunduğu bir paylaşım yaparak, Türkiye’deki yerli ve milli çalışmalar üzerine dikkat çekti.

sonbasin.com / haber7

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş