MSB: Son bir haftada 30 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Son bir haftada 30, 1 Ocak 2024’ten bugüne kadar ise 531’i Irak’ın, 650’si Suriye’nin kuzeyinde olmak üzere 1181 terörist etkisiz hale getirildi.

MSB: Son bir haftada 30 terörist etkisiz hale getirildi
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

–  Kesintisiz bir şekilde korunan hudutlarımızda; 210’u son bir haftada olmak üzere, 01 Ocak’tan bugüne kadar yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 bin 215 şahıs yakalandı. Bu yıl içerisinde engellenen kişi sayısı 59 bin 636 olmuştur. İcra edilen operasyonlarda bu hafta içerisinde yaklaşık 39 kilogram metamfetamin ele geçirildi.

– Gölcük Tersanesi Komutanlığımızda inşa, donatım ve test faaliyetleri devam eden 6 denizaltının 3’üncü olan MURATREİS’in, denizaltı inşa holünden yüzer havuza çekim faaliyeti 7 Haziran’da gerçekleştirilmiştir.

– Bakanlığımıza bağlı Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi (MKE A.Ş.) tarafından Cumhuriyet tarihimizin ilk obüs ihracatı olacak BORAN’ın, Karapınar Atış Alanında yapılan sevkiyat öncesi test ve muayene işlemleri başarıyla tamamlanmıştır. Bakanlığımıza bağlı ASFAT ana yükleniciliğinde üretilen 46 adet Vuran aracı Gürcistan’a ihraç edilmiştir.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş