Model uçakları için pist talep ettiler

ESKİŞEHİR’DE YAŞAYAN RC MODEL UÇAK HOBİSİYLE UĞRAŞAN VATANDAŞLAR TEPEBAŞI İLÇESİ KIRSAL BOYACIOĞLU MAHALLESİNDE UÇUŞ YAĞMAYA GİTTİ. BULUNDUKLARI YERİ VE UÇAKLARINI TEHLİKEYE ATMAMAK İÇİN KIRSAL BÖLGELERDE UÇUŞ YAPAN MODEL UÇAK TUTKULARI, KENTE YAKIN BİR MODEL UÇAK PİSTİNİN OLAMAMASINDAN DERT YANDI. RC MODEL ARAÇ TUTKUNLARININ DA PARK VE BAHÇELERDE HOBİLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİKLERİNİ ANIMSATAN VATANDAŞLARIN BELEDİYEDEN UYGUN BİR ALANA PİST YAPMASINI TALEP ETTİ.

Model uçakları için pist talep ettiler
Yayınlama: 22.08.2024
A+
A-

Eskişehir’de RC (Radio Control) model uçaklarını uçurmayı hobi edinmiş vatandaşlar, Eskişehir’de uygun pistin olmamasından dert yandı.

Eskişehir’de model uçak hobisiyle uğraşan vatandaşlar Tepebaşı ilçesi kırsal Boyacıoğlu Mahallesinde uçuş yapmaya gitti. Bulundukları yeri ve uçaklarını tehlikeye atmamak için kırsal bölgelerde uçuş yapan model uçak tutkuları, kente yakın bir model uçak pistinin olamamasından dert yandı. RC model araç tutkunlarının da park ve bahçelerde hobilerini gerçekleştirdiklerini hatırlatan vatandaşların belediyeden uygun bir alana pist yapmasını talep etti. Hobilerini gerçekleştirecek uygun pistin oluşturulmasını isteyen Gürkan Öztop, “Eskişehir’de RC model hobisine gönül vermiş vatandaşlar hafta sonu model helikopter ve uçaklarını uçurmak için; hava sahasını ve bölgeyi tehlikeye atmayacak bir kırsal bölgede uçuş yapıyorlar. Ayrıca RC model araba gönüllüsü vatandaşlar ise parklar ve okul bahçelerini kullanarak hobilerini icra etmeye çalışıyorlar. RC modelciliğe gönül vermiş olan hobiciler Eskişehir’e yakışır modern, şehre yakın bir model uçak ve araba pisti talebinde bulunuyoruz” dedi

Model uçakları için pist talep ettiler
Model uçakları için pist talep ettiler
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş