Miras meselesi yüzünden oğlunu vurdu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde miras meselesi yüzünden husumetli olduğu oğlu E.C.’yi (21) tüfekle vuran baba M.C.(53) ve olayla ilişkisi olduğu öne sürülen diğer oğlu O.C. gözaltına alındı.

Miras meselesi yüzünden oğlunu vurdu
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-

Olay, dün 14.30 sıralarında Samsun’un Çarşamba ilçesine bağlı Orta Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.C. miras meselesi sebebiyle husumetli olduğu oğlu E.C.’nin çalıştığı iş yerine gitti. Burada oğluyla tartışan M.C., E.C.’yi otomobilinden çıkardığı tüfek ile iki kez sırtından vurarak, yaraladı. Seken saçmaların bir tanesi E.C.’nin yanındaki kız arkadaşı Y.K.’nin de başına isabet etti. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne götürülüp, tedaviye alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, M.C. ve olayla ilişki olduğu öne sürülen diğer oğlu O.C.’yi Fatsalılar Mahallesi’nde suç aletiyle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı. M.C.’nin evinde yapılan aramalarda ise, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 6 tüfek kartuşu ele geçirildi. M.C. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Oğlu O.C. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yaralılar E.C. ile Y.K.’nın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş