Margot Robbie: Brad Pitt’i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?

Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı ‘Wolf of Wall Street’ (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı ‘Babylon’ fimiyle ilgili açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt’i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlattı.

Margot Robbie: Brad Pitt’i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?
Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-

Milliyet.com.tr
32 yaşındaki Avustralyalı aktris Margot Robbie; Leonardo DiCaprio, Jonah Hill ve Matthew McConaughey ile birlikte rol aldığı 2013 yapımı ‘The Wolf of Wall Street’ filminde rol aldıktan sonra dünya çapında bir yıldız haline gelmişti. Yer aldığı yapımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü isim, son olarak yakında gösterime girecek olan Oscar adayı filmi ‘Babylon’daki rol arkadaşı Brad Pitt ile öpüştüğü sahneyle ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Margot Robbie: Brad Pitt'i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?

“SENARYODA YOKTU”

Filmde, 1920’lerin Hollywood’unda her türlü eğlence fırsatını değerlendiren çılgın bir yıldız adayını canlandıran aktris, E! News’a yaptığı açıklamada öpüşme sahnesinin yönetmen Damien Chazelle’in orijinal senaryosunun bir parçası olmadığını açıkladı. Güzel oyuncu, 58 yaşındaki Pitt’le öpüşmeyi; yapılacaklar listesindeki önemli bir maddeyi yerine getirme şansı olarak teklif ettiğini anlattı:

Öpüşme sahnesi senaryoda yoktu. Ama ‘Brad Pitt’i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?’ diye düşündüm ve bunu yaptım.

Ünlü isim, bu öpücük hakkındaki düşüncesi sorulduğunda ise kahkaha atarak; “Harikaydı!” dedi.

banner

“BU FIRSAT BİR DAHA KARŞIMA ÇIKMAYABİLİR”

Robbie, yönetmen Chazelle’i, Brad ile aralarında bir öpücük ekleme konusunda nasıl ikna ettiğinden de bahsetti. Hollywood yıldızı; “‘Damien, bence Nellie gidip Jack’i öpebilir'” dedim. Damien da, “Şey, evet olabilir. Hey bekle, dur. Sen sadece Brad Pitt’i öpmek istiyorsun!” diye konuştu ve şöyle devam etti:

Ve ben de, ‘Bu fırsat bir daha karşıma çıkmayabilir’ dedim. Damien, ‘Öpüşme sahnesi karaktere uyuyor’ dedi, ben de ona katıldığımı söyledim.

Margot Robbie: Brad Pitt'i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?

“BU İŞE YARIYOR”

Margot’nun aktardıklarına göre; önce öpüşme sahnesini neredeyse bir şaka olarak düşünse de, Chazelle ilk çekimden sonra bunun doğru hareket olduğuna ikna oldu ve bu yüzden sahneyi tekrarlattı. Aktris, “Damien, ‘Tekrar yapın. Bu gerçekten işe yarıyor’ dedi. Ben de, ‘Bu harika’ dedim” ifadelerini kullandı.

“YALAN SÖYLEMEYECEĞİM…”

Öte yandan Margot Robbie, geçtiğimiz günlerde ‘Wolf Of Wall Street’ filminde Leonardo DiCaprio ile müstehcen sahneler çekmeden önce biraz cesarete ihtiyacı olduğunu açıklamış ve sinirlerini yatıştırmak amacıyla ‘birkaç bardak alkol’ aldığını itiraf etmişti.

Margot Robbie: Brad Pitt'i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?

Londra’da düzenlenen Bafta: A Life In Pictures etkinliğinde konuşan Margot, ekranda kendinden emin görünse de gerçek hayatta durumun böyle olmadığını anlatmıştı:

Yalan söylemeyeceğim, cinsellik içeren sahnelerden önce birkaç bardak alkol aldım çünkü gergindim; çok, çok gergindim.

DailyMail’de yer alan habere göre; Robbie, Oscar ödüllü oyuncu ile birlikte cinsellik içeren sahnelerin yer aldığı ikonik filmde rol aldığında, henüz 22 yaşındaydı. Partneri DiCaprio ise ünlü isimden 15 yaş büyük.

banner

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.