Kuruluş Osman 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi 119. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Kuruluş Osman son bölümde neler oldu?

ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman bugün yeni bölümüyle yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümünün ardından izleyiciler, Kuruluş Osman 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi 119. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Kuruluş Osman son bölümde neler oldu? araştırması yapıyor. Peki, Kuruluş Osman dizisi son fragman çıktı mı? Kuruluş Osman dizisi 119. bölüm son fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar…

Kuruluş Osman 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi 119. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Kuruluş Osman son bölümde neler oldu?
Yayınlama: 15.03.2023
A+
A-

Kuruluş Osman bugün 118. bölüm ile ekranlara gelecek. Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı tarih, aksiyon, macera, kurgu ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir. Kuruluş Osman 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi 119. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Kuruluş Osman son bölümde neler oldu?

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba günü saat 20:00 ‘da ATV’de ekranlara geliyor.

KURULUŞ OSMAN 119. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman dizisinin 118. bölümünün ardından 119. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bölüm sonunda yeni fragmanın yayınlanması bekleniyor.

Kuruluş Osman 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi 119. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Kuruluş Osman son bölümde neler oldu?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey’in savaş kararı

Nayman’ın büyük tehditi!

Nayman beklediği altınların gelmeyişine çok öfkelenmiştir. Osman Bey’in üzerine gider. Eğer Osman Bey altınları getirmezse Nayman; Karesi, Candar ve Germiyan Bey’lerinin oğullarını öldürecektir. Osman Bey şimdi ne yapacaktır?

Osman’ın Nayman’a galip gelebileceğine imkan vermeyen Bey’ler, evlatları için de oldukça tedirgindirler. Osman Bey onlara karşı nasıl bir tavır alacaktır? Osman Bey, Bey’lerin evlatlarını Nayman’ın elinden kurtarabilecek midir?

Osman Bey’in savaş kararı!

Gözünü karartan Osman Bey savaş kararı almıştır. Nayman’a karşı savaşı nasıl başlatacaktır?

Nayman ve İsmihan Sultan işbirliği mi yapacak?

Onu kandırmaya çalışanların sonu ölümdür. Nayman, Uçları kan gölüne çevirmekte kararlıdır. Nayman’ın planı ne olacaktır? Nayman ve İsmihan işbirliği yapacak mıdır? Osman Bey arkasından dönen tüm oyunlara rağmen muzaffer olabilecek midir?

Malhun Hatun, Orhan’ı zehirleyenlerin peşinde!

Esma sonunda Orhan’ı zehirlediğini itiraf eder. Malhun, Hatun Esma’nın ipini tutanın peşindedir. Esma, Avcı’nın ismini verir. Bengi Hatun’un adı bu meseleye karışacak mıdır?

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Gayrı o zalimlere verdiğimiz fırsat bitsin!”

Osman Bey, Nayman’a tuzak kuruyor

Nayman kayıp olan altınlarını nihayet bulmuştur. Fakat altınlarla ilgili hiç ummadığı bir tuzak Nayman’ı beklemektedir. Osman Bey’in Nayman’a kurduğu tuzak nedir?

Osman Bey’in hedefi İnegöl

Osman Bey hem içte hem dışta büyük bir kıskaca alındığının farkındadır. Fakat hiçbir darlık o’nu yolundan çevirmeyecektir ve fütuhata kaldığı yerden devam edecektir. Osman Bey’in hedefi İnegöl’dür! Osman Bey’i bu yolda nasıl zorluklar beklemektedir?

Osman Bey ve İsmihan Sultan işbirliği yapabilecek mi?

Osman Bey, İnegöl’ün fethi için İsmihan Sultan’la işbirliği yapmalıdır. Osman Bey, İsmihan Sultan’ı nasıl yanına çekecektir?

Nayman’ın gözü Osman Bey’in en kıymetli mülkünde!

Osman Bey ve alpları İnegöl surlarına dayanmışken Nayman da Osman Bey için en kıymetli olan mülkü almanın peşindedir. Nayman gözünü nereye dikmiştir? Osman Bey her şeye rağmen İnegöl fethinde kararlıdır. Osman Bey, İnegöl’ü fethedebilecek midir?

Bengi Hatun ihanet mi ediyor?

Herkes gibi Öktem Bey de İnegöl’ün fethi için Osman Bey’in yanında yer alırken Bengi Hatun, Öktem Bey’le aynı yolda yürüyecek midir? Yoksa Osman Bey’le olan ittifaka ihanet mi edecektir?

Frigg için yolun sonu mu geliyor?

Bir yanda İnegöl’ün fetih hazırlıkları sürerken öte yanda hatunlar Frigg’i öldürmek için plan yaparlar. Orhan Bey ve Alaeddin Bey’e zarar vermek isteyen Frigg, emeline ulaşabilecek midir? Frigg’in Bala Hatun’un gazabına uğramasına sebep olan hamlesi nedir?

Kuruluş Osman 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman dizisi 119. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Kuruluş Osman son bölümde neler oldu?

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

Osman Gazi (Burak Özçivit): Ertuğrul Gazi’nin en küçük oğlu. Kayı Obası’nın beyi. Bala Hatun ve Malhun Hatun’un kocası.

Malhun Hatun (Yıldız Çağrı Atiksoy): Umur Bey’in kızı. Osman Bey’in eşi.

Şeyh Edebali (Seda Yıldız): Ahi teşkilatının lideri.

Kantakuzenos (Hakan Yılmaz)

Bala Hatun (Özge Törer): Şeyh Edebali’nin kızı. Osman Bey’in eşi. Kayı Obası’nın baş hatun.

Olof (Nihat Altınkaya): Viking savasçısıdır.

Frigg (İpek Karapınar): Viking savaşçısıdır.

Cerkutay Alp (Çağrı Şensoy): Komutan Balgay’ın eski nökeri. Osman Gazi’nin alpi.

Turgut Alp (Rüzgar Aksoy): Namlı bir Türk alpi.

Boran Alp (Yiğit Uçan): Osman Gazi’nin alpi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş