Kurada kendisine çıkan Togg’u satışa çıkardı, yazdığı rakamı görenler hayret ediyor

Bir vatandaş, kurada kendisine çıkan yerli otomobil Togg’u ilan sitelerinden birinde satışa sundu. Araç satış sitelerinde sıfırının 4 katı daha pahalısına satılan ikinci el Togg için 4 milyon liraya kadar değer biçildi.

Kurada kendisine çıkan Togg’u satışa çıkardı, yazdığı rakamı görenler hayret ediyor
Yayınlama: 25.05.2023
A+
A-

Yerli otomobil Togg’un kura ile belirlenen ilk sahipleri Nisan ayında belirlenirken, T10X modelinde teslimler ay başından itibaren başladı. Togg’un fiyatı V1 RWD standart menzil için 953 bin TL, V2 RWD standart menzil için 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD uzun menzil içinse 1 milyon 215 bin TL olarak belirlenmişti.

ARACIN 2. EL PİYASASI OLUŞMAYA BAŞLADI

Togg’da teslimatların ardından, aracın ikinci el piyasası da oluşmaya başladı. Araç ilan sitesinde ikinci el olarak satışa konulan T10X modeli için oldukça fazla fiyatlar belirlendi.

Kurada kendisine çıkan Togg'u satışa çıkardı, yazdığı rakamı görenler hayret ediyor

SIFIR FİYATINDAN 4 KATI FAZLA

Sıfırı 953 bin TL’den başlayan aracın fiyatı 3 milyon 500 bin ila 4 milyon lira arasında satışa sunuldu. Söz konusu ilanların ardından Togg, kısa sürede alıcı bulurken neredeyse 4 katı fazla fiyat ise dikkat çekti.

TOGG’A ZAM YAPILACAK MI?

Togg Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş ise Togg’a zam gelip gelmeyeceğine yönelik bir soruya, “Fiyatları pazar belirler. Bu fiyatlar belirlendiğinde dalgalanmalar olursa aşağı ya da yukarıya doğru biz bunlara uyacağımızı söyledik. Şu saatte Aralık ayındaki fiyatı belirleyemeyeceğim gibi, fiyat listemiz güncel olduğu sürece fiyatları aşağı ya da yukarı adapte edebiliriz. Aynı diğer üreticilerin yaptığı gibi” yanıtını vermişti.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.