Koruma altındaki çocukların ihtiyaçları görüşüldü

ESKİŞEHİR CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI İLE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA KORUMA ALTINDA BULUNAN 110 ÇOCUĞUN İHTİYAÇLARI GÖRÜŞÜLDÜ.

Koruma altındaki çocukların ihtiyaçları görüşüldü
Yayınlama: 30.12.2022
A+
A-

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri arasında gerçekleştirilen toplantıda koruma altında bulunan 110 çocuğun ihtiyaçları görüşüldü.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Aile İçi Şiddet Bürosu Cumhuriyet Savcısı Selcan Yılmaz, büro yetkilileri ile Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü uzmanları 2 hafta önce hayatını kaybeden 6 yaşındaki N.T.’nin koruma altına alınan 9 ve 12 yaşlarındaki erkek kardeşlerini ziyaret etti. Koruma altında bulunan kardeşlerin durumları hakkında bilgi alındı. İki kardeşin de iyi ve sağlıklı olduğu görülen ziyaretin ardından Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma altında bulunan 110 çocuğun eksikleri ve ihtiyaçları görüşüldü. Koruma altında bulunan çocukların bir kısım ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla Eskişehir Adliyesi’nde bir yardım kampanyası düzenlendi.

Koruma altındaki çocukların ihtiyaçları görüşüldü
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş