Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu: 269 kişi gözaltına alındı

Kocaeli Kökünü Kurutma Operasyonu’na ilişkin konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Toplamda 307 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Sakarya’da 176, Kocaeli’nde 93 şüpheli gözaltına alındı. dedi. Bakan Soylu, Türkiye’nin ortaya koyduğu baskılarla uyuşturucu rotasının değiştiğini belirtti.

Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu: 269 kişi gözaltına alındı
Yayınlama: 05.12.2022
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kocaeli Kökünü Kurutma Operasyonu’na ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Soylu’nun açıklamaları şöyle:

Uyuşturucu satıcılarıyla mücadele ile ilgili bu sabah yine hem Sakarya’da hem Kocaeli’de başarı bir operasyon gerçekleşti. 3 aylık çalışma bu. Toplamda 307 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Sakarya’da 176, Kocaeli’nde 93 şüpheli gözaltına alındı. Bu operasyonların amacı uyuşturucu satış mekanizmalarını tamamen çökertmek. Uyuşturucunun 4’te 3’ü doğu illerinde yakalanıyor. Avrupa uyuşturucu ile mücadelede pes etmiş durumda. Hemen bütün ülkelerde uyuşturucu kullanımı serbest bırakılmış durumda. Sadece Belçika limanına giren kokain miktarı bir seferde 70 tondur.

Türkiye’nin ortaya baskılarla uyuşturucu rotası değişmiştir. 2,5 yıldır ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Şu ana kadar 15 ton metamfetamin ele geçirildi.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş