Kılıçdaroğlu’nun lehine yarıştan çekilmesi isteniyordu! Muharrem İnce yarın YSK’ya adaylık başvurusu yapacak

Bir süredir Kemal Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesi istenen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığı için yarın YSK’ya başvuru yapacağını belirtti. Partisinin genel merkezi önünde gençlere seslenen Muharrem İnce, 100 bin imza hedefini hatırlatarak, “Sizden ne istiyorum? Çarşamba günü kardeşiniz, anneniz, babanız, sevgiliniz, arkadaşınız, babaanneniz, anneanneniz, dedeniz, komşunuz kim varsa, ilçe seçim kuruluna gidip imza verdiriyorsunuz.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun lehine yarıştan çekilmesi isteniyordu! Muharrem İnce yarın YSK’ya adaylık başvurusu yapacak
Yayınlama: 19.03.2023
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesi çağrıları yapılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığı için yarın Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) başvuru yapacağını belirtti. İnce, partisinin genel merkezi önünde toplanan gençlere yaptığı konuşmada, Türkiye‘ye yeni bir seçenek sunacaklarını söyledi.

“ÇARŞAMBA GÜNÜ İŞİ BİTİRECEĞİZ”

Son zamanlarda kendisine yönelik olumsuz kampanya yürütüldüğüne dikkati çeken İnce, şunları kaydetti: “Yarın YSK’ya gidip adaylık için dilekçemi vereceğim. Yarın son gün. Ama çarşamba bir iş başlıyor, 100 bin imza. Çarşambadan pazartesiye kadar biz ne yapacağız? Çarşamba günü bir günde işi bitireceğiz.

Kılıçdaroğlu'nun lehine yarıştan çekilmesi isteniyordu! Muharrem İnce yarın YSK'ya adaylık başvurusu yapacak

“İLÇE SEÇİM KURULU ÖNÜNDE KUYRUK OLUŞTURACAKSINIZ”

Sizden ne istiyorum? Çarşamba günü kardeşiniz, anneniz, babanız, sevgiliniz, arkadaşınız, babaanneniz, anneanneniz, dedeniz, komşunuz kim varsa, ilçe seçim kuruluna gidip imza verdiriyorsunuz. Hadi göreyim sizi, çarşamba gününden itibaren ilçe seçim kurulu başkanlıkları önünde kuyruk oluşturacaksınız.”

“TÜRKİYE’DE BİR DEVRİM YAPACAĞIZ”

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un seçimlerdeki başarısını hatırlatan İnce, “Fransa’da Macron nasıl her iki bloku yırtıp attıysa, biz de Türkiye‘de bir devrim yapacağız.” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun lehine yarıştan çekilmesi isteniyordu! Muharrem İnce yarın YSK'ya adaylık başvurusu yapacak

“BENİ DEĞİL MİLYONLARI İKNA EDİN”

Öte yandan Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu’nun lehine adaylıktan çekilmesi yönündeki çağrılara, “Beni değil, edebiliyorsanız önce benim aday olmamı isteyen insanlarımızı ikna edin. Partimize sadece son 1 haftada üyelik başvurusu yapan 80.000 genci ikna edin. Bu işi başaracağımızdan şüphesi olmayan milyonları ikna edin. Siyasetçi, seçmenin vekilidir; ben onların sesiyim.” sözleriyle yanıt vermişti.

“GEREKTİĞİ ANDA GEREĞİNİ YAPARIM”

Bir diğer açıklamasında Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilebileceğini söyleyen İnce, “İkinci tura ben ve Kemal Bey çıkarsak gerçekten çok eğlenceli olur. Ben çelebi adamım. Kadir kıymet bilen adamım. Bu memleketi herkesten çok seven adamım. Kimse merak etmesin, gerektiği anda gereğini yaparım. Durumu değerlendiriyorum. Kendi adıma değil, Türkiye adına. Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim” demişti.

Seçim Sonuçları

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş