Kılıçdaroğlu’ndan AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi hakkında ilk yorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye katılması hakkında ilk kez yorumda bulundu. CHP lideri, “Bu kadar savrulma olmaz ki” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi hakkında ilk yorum
Yayınlama: 13.10.2022
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir milletvekili seçilmesinin ardından istifa edip, Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’ne geçen, sonrasında bu partiden de istifa ederek bağımsız kalan ve Cumhur İttifakı’na yakın değerlendirmelerde bulunması çok konuşulan Mehmet Ali Çelebi, geçtiğimiz günlerde AK Parti üyesi oldu.

KILIÇDAROĞLU’NA SORULDU

Gazeteci İsmail Saymaz, Çelebi’nin AK Parti’ye üyeliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sordu. Saymaz, Kılıçdaroğlu’na “KKTC Büyükelçisi olarak atanan eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile Çelebi’nin cezaevinde nikah şahidi olduğunu hatırlattım” dediğini ifade ederek, görüş aldığını belirtti.

“BU KADAR SAVRULMAZ OLMAZ Kİ”

Kılıçdaroğlu’nun gülümsediğini aktaran Saymaz, şöyle devam etti: “Gülümsedi. Çelebi’nin tahliye olduktan sonra düğününe katıldığını, ailesini tanıdığını söyledi. Cezaevi sürecinin Çelebi’nin ruh dünyasında etkiler bırakmış olabileceğini anlattı. Şaşkınlığını hiç saklamadı. “Bu kadar savrulma olmaz ki” dedi.”

Haberler.com – Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Ali Çelebi Muharrem İnce AK Parti Politika Güncel Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş