Kazada ölen kızlarının tabutlarına sarılıp gözyaşı döktü

Kütahya’da, yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Mine Acar (16) ve Melike Acar (15) kardeşler toprağa verildi. Cenazede Arif Acar, kızlarının tabutlarına sarılarak gözyaşı döktü.

Kazada ölen kızlarının tabutlarına sarılıp gözyaşı döktü
Yayınlama: 19.08.2024
A+
A-

Kütahya- Eskişehir kara yolu Çiniciler Çarşısı önünde önceki gece Mine Acar ve Melike Acar’a, yolun karşısına geçerken Samet Sadıç yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada iki kız kardeş hayatını kaybetti.

Kazada ölen kızlarının tabutlarına sarılıp gözyaşı döktü

Kütahya Şehir Hastanesi’nde otopsi işlemleri tamamlanan Mine ve Melike Acar kardeşler için bugün Ziya Hisar Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Acar kardeşlerin ailesi, arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazede Arif Acar, kızlarının tabutlarına sarılarak gözyaşı döktü. Acar kardeşler, kılınan cenaze namazlarının ardından Kütahya Şehir Mezarlığı’na toprağa verildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Samet Sadıç, dün çıkarıldığı Kütahya Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine konulurken, otomobilin arkasında yazan ‘Killer 777’ (katil) yazısı ise dikkat çekti.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş