Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, VAR’daki adamlar bir daha düdük çalarlarsa, onlar Türk futbolunun katilidir. İsim veriyorum; Serkan Tokat, Ümit Öztürk. Bunlar düdüğü falan bıraksınlar. Yeter! Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var dedi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-

Kayserispor, Süper Lig’in 37nci haftasında Konyaspor ile sahasında 2-2 berabere kaldı. Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İddia edildiği gibi gözaltına alınmadığını kaydeden Başkan Çamlı, “Benim gözaltına alındığımla ilgili yüz paralık sosyal medyadaki haysiyetsizler yorum yapmışlar. Bak ben burada açıklama yapıyorum. Benim gözaltına alınacak durumum yok. Varsa da devlete boynumuz kıldan incedir. Kendim gider, yaptığım bir şey varsa teslim olurum. Benim hakeme bir saldırım falan asla yok. Ama 17’nci dakikada o VAR’daki haysiyetsizlerin, VAR’daki adamlar bir daha düdük çalarlarsa, onlar Türk futbolunun katilidir. İsim veriyorum; Serkan Tokat, Ümit Öztürk. Bunlar düdüğü falan bıraksınlar. Yeter! Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var. Binler, on binler buraya geliyor. Bu adamlar asgari ücretle çalıştıkları para ile bilet alıp, şehrin takımını desteklemeye geliyorlar. Yani bu kadar haysiyetsizlik, onursuzluk olmaz. Kırmızı kart gösterilebilir. Ben hakeme niçin bu kırmızı kartı gösterdiğini sormak için gidiyorum. Bunu da şehrim için takımım için yaparım. Ceza falan da hiç umurumda değil. İstedikleri cezayı da verebilirler. Zerre kadar kimseden korkum yok” diye konuştu.

“SAHADA BUNLARIN YAPILMASINI HAZMEDEMİYORUM”

Başkan Ali Çamlı açıklamasının devamında, “Sahada bunların yapılmasını hazmedemiyorum. Sıkıntı burada. Sezon başından beri hakemlerle ilgili hep efendiliğimizi muhafaza ettik. Yeter! Yani bu kadar gözlerin önünde böyle bir dokununca eğer kırmızı kart veriyorsa bu futbol oynanmasın. Hakemler kendine çeki düzen verecek. Aklını başına alacak. Buradan evlerine ekmek götürüyorlar. Bu ekmeğin helal mi haram mı gittiğine dikkat edecekler. Halil Umut Meler çok beğendiğim bir hakem. Ben bugün ona da bir eksi veriyorum. VAR’daki seni yanlış bir şeye davet ediyorsa, sen doğruyu, göreceksin. Sen sahada konu mankeni değilsin. Ben bu işin altında başka niyetler arıyorum. Burada Kayserispor mevzusu değil. Onun için de herkes aklını başına alsın. Bir şehrin kaderiyle oynayacak düdükler asla çalmasın. Konya burada bizim kardeş şehrimiz. Konyaspor’un veya Konyaspor taraftarının yönetiminin hepsinin başımızın üstünde yeri var. Hepsiyle dostluklarımız, kardeşliklerimiz var. Ama sahada oynanan mücadelelere asla ve asla şaibe düşmeyecek. Sen beni 10’uncu dakikada, 10 kişi bırakırsan, benim sahada aslanlarım 80 dakika 10 kişi mücadele ettiler ama şerefleriyle ettiler. Siz bu takıma inanmaya Burak hoca ve ekibine inanmaya devam edin. Bilesiniz ki bizim çok iyi bir takımımız var. Allah izin verirse önümüzdeki yıl bu takım neler yapmaz? Herkes görecek. Mevla’ya şükürler olsun, 3 puanı silinen bir takımın düşmek gibi herhangi bir şüphesi, kaygısı asla yok” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş