Kaymakam Tosun: “Allah aziz milletimizi bir daha böyle zor şartlar altında savaşmak zorunda bırakmasın”

KAYMAKAM TOSUN,” ALLAH AZİZ MİLLETİMİZİ BİR DAHA BÖYLE ZOR ŞARTLAR ALTINDA SAVAŞMAK ZORUNDA BIRAKMASIN”

Kaymakam Tosun: “Allah aziz milletimizi bir daha böyle zor şartlar altında savaşmak zorunda bırakmasın”
Yayınlama: 30.08.2023
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde törenlerle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki törene Kaymakam İsmail Tosun, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Jandarma Komutan V. Ömer Boz, İlçe Emniyet Amiri Ferhat Çakır, gaziler, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı.

Tören, Atatürk anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Asb. Üçvş Ömer Boz tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Daha sonra Kaymakamlık makamında Kaymakam İsmail Tosun ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan protokol heyetinin kutlamalarını kabul etti.

Protokol üyelerini kabulünde bir konuşma yapan Kaymakam İsmail Tosun,” Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’mızda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümünü hep beraber idrak ediyoruz. Allah aziz milletimize bir daha böyle zor şartlar altında savaşmak zorunda bırakmasın, devletimize zeval vermesin, birlik beraberliğimizi daim kılsın. Programımıza teşrif ederek bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.






sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş