Jose Mourinho, Fenerbahçe için İstanbul’a geldi

Fenerbahçe’nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığı ve anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul’a geldi.

Jose Mourinho, Fenerbahçe için İstanbul’a geldi
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-

Süper Lig’de sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, iki gün önce yaptığı açıklama ile teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Sarı-lacivertli ekipte mevcut yönetim teknik direktörlük görevi için Porteklzli teknik direktör Jose Mourinho ile yaptığı görüşmelerde dün mutlu sona ulaştı. Başkan Ali Koç, sportif direktör Mario Branco ve Ali Koç’un yeni yönetiminde yer alan Acun Ilıcalı, dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi finalini Mourinho ile birlikte izledi. Tarafların anlaşmaya varmasının ardından Portekizli çalıştırıcı bugün İstanbul’a geldi. İngiltere’nin başkenti Londra’dan kalkan özel uçak saat 14.50 dolaylarında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptı. Mourinho ile birlikte Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco da İstanbul’a geldi. Daha sonra Başkan Ali Koç ile Jose Mourinho alana gelerek taraftarları selamladı. Ayrıca çok sayıda sarı-lacivertli taraftar da havalimanına gelerek Mourinho’yu tezahüratlarla destek oldu. Öte yandan bir Galatasaray taraftarının da havalimanında Mourinho’yu geliş anını beklemesi dikkati çekti. Kafile helikopter ile alandan ayrıldı.

Jose Mourinho, bugün saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda taraftarlara açık şekilde düzenlenecek imza töreniyle resmi sözleşmeye imza atacak.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş