İzmir’de olaylı gece! Husumetlileri sanıp bekçilere kurşun yağdırdı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde devriye görevi yapan mahalle bekçileri, yanlarına gelen ve yardım isteyen kişilerin husumetlisi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Şüphelinin silahından çıkan kurşun kimseye isabet etmezken, bekçilerin karşılık verdiği olayda şüpheli şahıs karnına isabet eden kurşunlardan dolayı yaralandı.

İzmir’de olaylı gece! Husumetlileri sanıp bekçilere kurşun yağdırdı
Yayınlama: 06.01.2023
A+
A-

İzmir Karabağlar ilçesi Cennet Çeşme Mahallesi 9761 Sokak’ta meydana gelen olayda, Ü.Ö., H.D. ile Fethullah B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Fethullah B., silah ile tartıştığı kişileri ölümle tehdit etti.

BEKÇİLERİ TARTIŞTIĞI KİŞİLER ZANNETTİ

Bunun üzerine Ü.Ö. ve H.D., devriye görevini gerçekleştiren mahalle bekçilerini görünce yanlarına gidip yardım istedi. Bu esnada şahıs, mahalle bekçilerini tartıştığı kişiler sanıp ateş etti. Şüphelinin silahından çıkan kurşun kimseye isabet etmezken, bekçilerin karşı ateş açmasıyla Fethullah B. karnından vuruldu.

BEKÇİLER ŞÜPHELİYİ YARALADI

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralanan şüpheli, ambulansla ile İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş