Ivan Hasek: Gerçekten yazık oldu

Çekya Milli Takım Teknik Direktörü Ivan Hasek, “Evimize dönüyoruz, üzgünüz. Çünkü bu takım gruptan çıkabilecek kapasiteye sahipti. O yüzden hayal kırıklığı yaşadım. Oyuncularım adına da üzgünüm. Çok iyi oynadılar. Son dakikaya kadar mücadele ettiler. Gerçekten yazık oldu” dedi.

Ivan Hasek: Gerçekten yazık oldu
Yayınlama: 27.06.2024
A+
A-

 

Çekya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı’na 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Çekya Milli Takım Teknik Direktörü Ivan Hasek açıklamalarda bulundu. Hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden Ivan Hasek, “Evimize dönüyoruz, üzgünüz. Çünkü bu takım gruptan çıkabilecek kapasiteye sahipti. O yüzden hayal kırıklığı yaşadım. Oyuncularım adına da üzgünüm. Çok iyi oynadılar. Son dakikaya kadar mücadele ettiler. Gerçekten yazık oldu” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ GRUPTAN ÇIKMAKTI”

Gruptan çıkamamanın başarısızlık olduğunu söyleyen Hasek, “Bu da bizi umutlu kılıyor. Önümüzde süreç var. Dünya Kupası elemeleri var. Onu başarmak istiyoruz. Amacımız gruptan çıkmaktı. Dolayısıyla bu bizim için başarısızlık” diye konuştu.

“HAKEM YÜZÜNDEN KAZANAMADIK DEMEK İSTEMİYORUM”

Antonin Barak’ın kırmızı kart görmesinin ardından oyundan düştüklerini ifade eden Ivan Hasek, “Hakem yüzünden kazanamadık demek istemiyorum. Bizim Gürcistan’ı yenmemiz gerekiyordu. O zaman bu maç bambaşka olurdu” diyerek sözlerini noktaladı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş