İstanbul’da TIR’a uyuşturucu baskını

İstanbul’da uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik 5 ilçede operasyon düzenlendi. Narkotik polisinin seyir halindeki bir TIR’a operasyon yaptığı anlar polis kamerasına yansıdı.

İstanbul’da TIR’a uyuşturucu baskını
Yayınlama: 07.12.2022
A+
A-

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Esenler, Çatalca, Tuzla, Büyükçekmece ve Fatih ilçelerinde çok sayıda adrese ve bir TIR’a düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 84 kilo 75 gram mariuhana, 4 kilo 350 gram metamfetamin, 1 koli 850 gram kokain, 291 bin 312 yeşil reçeteli ilaç ele geçirildi.

Polisin seyir halindeki bir TIR’a düzenlediği operasyon ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, TIR’ın etrafını sardıktan sonra şoförü aşağı indirdi. TIR’ın dorsesinde yapılan aramalarda poşetler içinde uyuşturucu madde bulundu. TIR’ın şoförü gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 7 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 1’i adli kontrol şartıyla serbest kalırken 6 kişi tutuklandı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş