İstanbul Valisi Davut Gül, LGS’den 500 tam puan alan 77 öğrenciyle buluştu

İstanbul Valisi Davut Gül, LGS’den 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan 77 öğrenci ile İstanbul Valiliği’nde bir araya geldi. Vali Gül, başarılı olan öğrencilere teşekkür belgesi ve hediye verdi.

İstanbul Valisi Davut Gül, LGS’den 500 tam puan alan 77 öğrenciyle buluştu
Yayınlama: 09.07.2024
A+
A-

İstanbul Valisi Davut Gül, Valilik bahçesinde İstanbul’da eğitim gören ve LGS’den 500 tam puan alan öğrenciler, velileri, okul idarecileri ile bir araya geldi. Tarihi İstanbul Valiliği binasının bahçesinde düzenlenen etkinliğe eşi Gülden Gül ile birlikte katılan Gül, “İstanbul’umuza bu güzellikleri yaşattıkları, bizleri gururlandırdıkları için. Allah tırnağınıza taş değdirmesin. Bu sene 352 tane 500 tam puan alan öğrencimizin 77 tanesi İstanbul’umuzda. Anadolu’nun çeşitli yerlerinde 500 tam puan alan öğrencilerimizin de geçmiş yıllardaki tecrübelerimize dayanarak söylüyorum.

İstanbul Valisi Davut Gül, LGS'den 500 tam puan alan 77 öğrenciyle buluştu

Yüzde 90’ı, 95’i İstanbul’umuzdaki liseleri tercih ederek burada sizlerle birlikte eğitim-öğretim hayatlarına devam edecek. İstanbul Çocukları Vakfı olarak geçen sene olduğu gibi bu senede hem İstanbul’da yaşayan öğrencilerimiz hem de Anadolu’da yaşayıp İstanbul’u tercih eden öğrencilerimize aylık düzenli olarak burs vereceğiz. Bu burs dört sene boyunca devam edecek. Sizlerden tek beklentimiz var.  Dünyanın neresine girerseniz gidin. 86 milyon vatandaşımızın sizi sevdiğini, sizin başarılarınızla gurur duyduğunu, nasıl Aziz Hocaların başarısıyla gurur duyduysak, nasıl Selçuk Bayraktar’ın başarısıyla gurur duyduysak, 5 sene sonra, 10 sene sonra sizin başarılarınızla da gurur duyacağız” dedi.

İstanbul Valisi Davut Gül, LGS'den 500 tam puan alan 77 öğrenciyle buluştu

“ZORLU BİR SÜREÇTEN ÇIKTIK HEPİMİZ”

LGS’den 500 tam puan alan İdil Ela Keskin, “Zorlu bir süreçten çıktık hepimiz. Ama rahatladık. Galatarasay Lisesine girmek istiyorum. İnşallah başarılı olurum. Umarım herkes emeklerinin karşılığını almıştır” diye konuştu.

İstanbul Valisi Davut Gül, LGS'den 500 tam puan alan 77 öğrenciyle buluştu

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş