İspanya – İtalya: 1-0

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B Grubu ikinci maçında İspanya, İtalya’yı 1-0 mağlup etti.

İspanya – İtalya: 1-0
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın B Grubu ikinci maçında İspanya ile İtalya karşı karşıya geldi. Schalke Arena’da oynanan karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic yönetti. Vincic’in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic üstlendi. İspanya mücadeleye, “Simon, Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella, Rodri, Pedri, Ruiz, Yamal, Williams, Morata” ilk 11’iyle başladı. İtalya ise “Donnarumma, Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco, Jorginho, Frattesi, Barella, Chiesa, Pellegrini, Scamacca” ilk 11’iyle sahada yer aldı.

İspanya’nın baskılı oyunuyla geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve 0-0 sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan İspanya, 55’inci dakikada Riccardo Calafiori’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve İspanya, mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. İspanya bu karşılaşmanın ardından 6 puana ulaştı ve gruptan çıkmayı garantiledi. İtalya ise 3 puanda kaldı.

İspanya gruptaki son maçında Arnavutluk ile kozlarını paylaşacak. İtalya ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. İki karşılaşma da 24 Haziran Pazartesi günü oynanacak.

RODRI CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

İspanya’nın tecrübeli orta saha Rodri, mücadelenin 45+2’nci dakikasında hakem Slavko Vincic’e itirazlarının ardından sarı kart gördü. Cezalı duruma düşen Rodri, İspanya’nın grubun üçüncü maçında Arnavutluk ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş