İsmi Samsun’da bulvara verilen Vali Aksoy’dan teşekkür mesajı

ESKİŞEHİR VALİSİ HÜSEYİN AKSOY, ESKİ GÖREV YERİ OLAN SAMSUN’DA İSMİNİN BİR BULVARA VERİLMESİYLE İLGİLİ MESAJ YAYIMLAYARAK, ALINAN KARARDA KATKISI BULUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ.

İsmi Samsun’da bulvara verilen Vali Aksoy’dan teşekkür mesajı
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, eski görev yeri olan Samsun’da isminin bir bulvara verilmesiyle ilgili mesaj yayımlayarak, alınan kararda katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Vali Hüseyin Aksoy’un adı, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oylamaya sunulan teklifin kabul edilmesiyle 2010-2014 yılları arasında görev yaptığı Samsun’un Tekkeköy ilçesi Çinik Mahallesi’ndeki bir bulvara verildi. Samsun’da gösterilen vefa, hem kentte hem de Eskişehir’de olumlu karşılanırken, Vali Aksoy kişisel sosyal medya hesabı bir teşekkür mesajı yayımladı. Aksoy, yayımlamış olduğu mesajında, “Samsun Lojistik Köyü yoluna büyük bir vefa örneği göstererek ’Vali Hüseyin Aksoy Bulvarı’ adının verilmesi nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı’na, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine ve Samsun halkına, alınan kararı onaylayan Samsun Valimize çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş