İşitme engelli öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞİTME ENGELLİ ÇOCUKLAR OKUL ÖNCESİ EĞİTİM, ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ’NDE EĞİTİM GÖREN 8’İNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ, MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI.

İşitme engelli öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-

Anadolu Üniversitesi İşitme Engelli Çocuklar Okul Öncesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde eğitim gören 8’inci sınıf öğrencileri, mezuniyet sevinci yaşadı.

Anadolu Üniversitesi İşitme Engelli Çocuklar Okul Öncesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (İÇEM) 8’inci sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine İÇEM Müdürü Prof. Dr. Zerrin Turan, İÇEM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duygu Büyükköse, Matematik Öğretmeni Fevziye Güldür başta olmak üzere İÇEM öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katılım gösterdi.

“Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum”

Mezuniyetin açılış konuşmasını yapan İÇEM Müdürü Prof. Dr. Zerrin Turan, “2024 yılı mezunlarımızı veriyoruz. Hepsinin hayatında yeni zaman dilimleri açılıyor. Çok uzun zamandan beri birlikteyiz, velilerimizle de birlikte çalıştık ve sonuçlarımız güzel oldu. Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“Öğrencilerimizin okul günleri okul hatıralarına dönüşüyor”

İÇEM Matematik Öğretmeni Fevziye Güldür ise konuşmasında, “Velilerimizin bizlere emanet ettiği evlatlarını erdem ve bilgi ile donattığımız, yetişkin genç bireyler haline getirdiğimiz bir nesli daha yeni hayatlarına uğurluyoruz. Öğrencilerimizi mezun ediyor ve okul günlerini okul hatıralarına dönüştürüyoruz. Öğrencilerimiz, İÇEM mezunu olma ayrıcalığına sahip olacak” ifadelerini kullandı.

Mezuniyet töreninin devamında İÇEM öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırladıkları resim, seramik ve el işleri sergisi başta aileler olmak üzere katılımcıların ziyaretine açıldı. Törenin sonunda mezun olan öğrenciler halk oyunları gösterisi sergiledi.

İşitme engelli öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı
İşitme engelli öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı
İşitme engelli öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş