IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa, Başkan Kılıç’ın özel konuğu olarak Türkiye’ye geldi

Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF) Başkanı Dr. Hassan Moustafa, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç’ın özel davetlisi olarak Türkiye’ye geldi.

IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa, Başkan Kılıç’ın özel konuğu olarak Türkiye’ye geldi
Yayınlama: 12.05.2024
A+
A-

Hassan Moustafa ve THF Başkanı Uğur Kılıç ilk olarak İstanbul’da ile bir araya geldi. Türk hentbolu üzerine görüşmeler yapılırken, konuk başkan için İstanbul gezisi düzenlendi. Birlikte Ankara’ya geçen Kılıç ve Moustafa, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Veli Ozan Çakır’ı makamında ziyaret etti. Ankara’da düzenlenen Akdeniz Hentbol Konfederasyonu kongresine de katılan IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa, Türkiye Hentbol Federasyonu’nun merkezini de ziyaret ederek, Prof Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu ve Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Moustafa, ardından Türkiye Hentbol Federasyonu ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen 20. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Erkekler Şampiyonası’nın final maçlarını izledi. THF Başkanı Uğur Kılıç, Moustafa’nın ziyareti ile ilgili, “Dünya Hentbol Federasyon Başkanı Dr. Hassan Moustafa davetimi kırmayarak ülkemizi ziyarete geldi. Bu bizim için çok önemli ve değerli. Kendisine teşekkür ediyorum, ilk gün İstanbul’da görüşmelerde bulunduk. Hentbolumuz adına, geleceği adına O da çok ümitli. Ülkemizin potansiyelini yakından bilen ve bize her zaman destek olmak isteyen Federasyon başkanımıza gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ankara’da da görüşmelerimizi devam ettik ve Spor Genel Müdürümüz Doç. Dr. Veli Ozan Çakır’ı ziyaret ettik. Ankara’daki tesisimizi inceledi ve çok beğendi” dedi.

20. AKDENİZ HENTBOL KONFEDERASYONU ŞAMPİYONASI’NDA MİLLİ TAKIMIMIZ ÜÇÜNCÜ OLDU

Türkiye Hentbol Federasyonu ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen 20. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Erkekler Şampiyonası bugün oynanan final maçları ile sona erdi. Turnuvada şampiyon Hırvatistan olurken, U18 Erkek Milli Hentbol Takımımız sıralama müsabakalarında Fransa ile karşılaştı. Karşılaşmadan 8-5, 8,5 ve 9-6’lık periyotlar sonrasında toplam 25-16’lık skorla sahadan mağlup ayrılan milller, turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Müsabakaların ardından yapılan kapanış seremonisi ve ödül töreninde şampiyon Hırvatistan’a madalya ve kupasını Akdeniz Konfederasyonu Başkanı Zoran Radojicic ile Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç takdim etti.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş