Husumetlileri Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Eskişehir’de daha önceden husumetli olduğu öğrenilen şahısların arasında çıkan kavga sonucu bıçaklanarak ağır yaralanan Hüseyin Koç hayatını kaybetti.

Husumetlileri Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti
Yayınlama: 19.08.2022
A+
A-

Edinilen bilgilere göre, 17 Ağustos Çarşamba günü Şirintepe Mahallesi’nde bulunan bir parkta Hüseyin Koç ile S.E., B.E., A.E. ve B.A.E. arasında tartışma çıktı. Daha önceden de husumetli oldukları öğrenilen şahısların arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Hüseyin Koç bıçakla yaralandı. Şüpheli şahıslar olay yerinden kaçarken, aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Hüseyin Koç, Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ağır yaralı Hüseyin Koç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan S.E., B.E., A.E. ve B. A. E. isimli şüpheliler ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan çalışmalar sonucu Şirintepe Mahallesi’nde cinayette kullanılan bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin kaçmasına yardımcı olduğu öğrenilen A.T., B.E. ve A.E. isimli şüpheliler de polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Toplamda 7 kişinin gözaltına alındığı ve adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.