‘Hoş Geldin Bebek’ programı 11 bin 500 anneye ulaştı

Sultangazi Belediyesi ‘Hoş Geldin Bebek’ programı ile ilçedeki anne ve bebeklerini buluşturmaya devam ediyor. Anne ve çocuklara hediyelerin dağıtıldığı programda çeşitli etkinlikler de yapıldı. 300 anne ve bebeğin bir araya geldiği programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Hoşgeldin Bebek programımızda 11 bin 500 bebeğe ulaştık. Şuna inanıyoruz ki çocukların, kadının mutlu olduğu bir toplum çok daha güçlü bir toplum haline gelecek. Bunun için çalışıyoruz, bunun için gayret ediyoruz” dedi.

‘Hoş Geldin Bebek’ programı 11 bin 500 anneye ulaştı
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-

Ailenin en minik üyeleri için anneye içerisinde akıtmaz biberon, diş kaşıyıcı, ıslak mendil, şampuan, 3lü bebek takımı, çorap, tırnak makası, ateş ölçer ve bezin bulunduğu su geçirmez anne-bebek çantası hediye eden Sultangazi Belediyesi ‘Hoş Geldin Bebek’ programıyla ilçedeki anne ve bebeklerini bir kez daha bir araya getirdi. İlçede ikamet eden 300 bebek ve annesi Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen özel programda buluştu. Programa Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun ve çok sayıda anne-bebek katıldı.

‘Hoş Geldin Bebek’ programı 11 bin 500 anneye ulaştı

“11 BİN 500 ANNEYE ULAŞTIK”

Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Hoşgeldin Bebek programımızda 11 bin 500 bebeğe ulaştık. Esasında 11 bin 500 bebek demek sadece bebek değil aile demek. O ailede anneye, çocuklarına, babaya o ailenin tamamına dokunmak demek. Biz ‘Hoşgeldin Bebek’ programlarımızı küçük hediyeler ile birlikte onların gönlüne ulaşabilmek için kalbinde yer edinebilmek için yapıyoruz. Bugün de 300 annemiz 300bebeğimiz çocuklarıyla beraber buradalar. Ve biz şuna inanıyoruz ki ailenin mutlu olduğu, çocukların mutlu olduğu, kadının mutlu olduğu bir toplum çok daha güçlü bir toplum haline gelecek. Bunun için çalışıyoruz, bunun için gayret ediyoruz. Belki babalar bazen farkında olmuyorlar onlar için neler yaptığımızın ama buradan anne ve çocuklar evlerine mutlu döndüğünde babanın da ailenin de mutlu olacağını biliyoruz. Bunları yapmaya devam edeceğiz. Sultangazi’yi kültürle sanat ve sosyal faaliyetlerle ve herkesin mutlu olacağı şekilde güzel organizasyonlarla yönetmeye, bu amaçla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

ANNELERE HEDİYE ÇANTA

Programda içerisinde kıyafet, çorap, şampuan, ıslak mendil, tırnak makası, ateş ölçer, çıngırak, biberon ve oyuncağın da bulunduğu bebek çantaları annelere hediye edildi.

1 çocuk annesi 27 yaşındaki Dilek Kodal, “Belediyenin ‘Hayata 2 Dakika Ara’ ve ‘Kadınlar Arası Vapur Turu’ gibi başka organizasyonlarına da katıldım. Belediyemiz gerçekten kadınlara çok önem veriyor, bunu bizzat yaşıyoruz. Evlere de ziyarete geliyorlar. Ben 3 aylık bebeğimle katıldım bu organizasyona. 10 günlük bebeğiyle gelen de var, 1 aylık bebeğiyle gelen de var” diye konuştu.

26 yaşındaki 2 çocuk annesi Yasemin Önemli ise “ Bu organizasyonu yapan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum her şey çok güzeldi, çok güzel ilgilendiler. Çocuklarım da güzel eğlendiler, çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş