Horlama cinayeti! Kendisini uyaran arkadaşını öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, güvenlik görevlisi Muzaffer E., horladığı için kendisini uyaran mesai arkadaşı Kenan Maral’ı (29) uyuduğu sırada 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polis ekiplerine teslim olan Muzaffer E., gözaltına alındı.

Horlama cinayeti! Kendisini uyaran arkadaşını öldürdü
Yayınlama: 02.12.2022
A+
A-

Olay, saat 06.00 sıralarında Yalıkavak Mahallesi’nde personellerin kaldığı lojmanda meydana geldi. Bir otelin plajında güvenlik görevlisi Kenan Maral, iddiaya göre aynı odada kaldığı mesai arkadaşı Muzaffer E.’yi daha önce horladığı için uyardı. Dün akşam ikili arasında ‘horlama’ nedeniyle yine tartışma çıktı.

Tartışma sonrası ikilinin vardiya saatleri değiştirildi. Gece vardiyasında çalışan Muzaffer E., sabah saatlerinde lojmana döndüğü sırada mesai arkadaşı Maral’ı uykusunda 20 yerinden bıçakladı. Olayın ardından Muzaffer E., polis ekiplerine teslim oldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Kenan Maral’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Muzaffer E. gözaltına alınırken, savcının incelemesinin ardından Maral’ın cenazesi ise otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Horlama cinayeti! Kendisini uyaran arkadaşını öldürdü

Şüpheli Muzaffer E.’nin psikolojik sorunlarının bulunduğu ve boşanma aşamasında olduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

TUTUKLANDI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, horladığı için kendisini uyaran mesai arkadaşı Kenan Maral’ı (29) uyuduğu sırada 20 yerinden bıçaklayarak öldüren güvenlik görevlisi Muzaffer Eser (28), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.