Hiranur Vakfı’nın internet sitesini ele geçiren hackerlar, Atatürk’lü mesaj yayınladı

Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kızını evlendirmesi ile Türkiye’nin bir numaralı gündemi haline gelen Hiranur Vakfı’nın internet sitesi hacklendi. Hackerlar siteye Atatürk’ün “Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz.” sözlerini koyarken, vakıf bir süre sonra internet sitesine erişimi kapattı.

Hiranur Vakfı’nın internet sitesini ele geçiren hackerlar, Atatürk’lü mesaj yayınladı
Yayınlama: 09.12.2022
A+
A-

Kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kızını evlendirmesi ve yıllarca süren istismarı ile gündeme gelen Hiranur Vakfı Türkiye’nin gündemine oturdu. Vakfın binası İBB tarafından mühürlenirken, internet sitesi de hackerlar tarafından ele geçirildi.

ATATÜRK ÜZERİNDEN MESAJ VERDİLER

Siteyi ele geçiren şahıslar, Atatürk’ün dört başlı canavarı inkılap kılıcı ile öldürmesi üzerinden bir mesaj yayınladılar. Sayfanın alt kısmında ise Atatürk’ün “Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet tarikatıdır” sözlerinin yazılması dikkat çekti. Öte yandan Hiranur Vakfı internet sitelerinin hacklenmesinin ardından siteye erişimi kapattı.

Hiranur Vakfı'nın internet sitesini ele geçiren hackerlar, Atatürk'lü mesaj yayınladı

NELER YAŞANMIŞTI?

Bugün 26 yaşında olan Gümüşel’in kızı H.K.G., Kasım 2002’de 6 yaşındayken babası tarafından 29 yaşında bir adamla evlendirildiği ve yıllarca cinsel istismara uğradığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak soruşturmayı inceleyen savcı, takipsizlik kararı vermişti.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş