Güney Kore’de yeni doğan iki bebeğini öldürüp yıllarca dondurucuda saklayan anneye tutuklama emri

Güney Kore’de bir anne, iki bebeğini öldürmek ve cesetlerini yıllarca dondurucuda tutmak suçundan hakim karşısına çıkıyor. Korkunç olay hükümetin Teftiş Kurulu’nun hastane doğumlarının kaydı olmasına rağmen bebeklerin doğumlarının hiçbir zaman resmi olarak kaydedilmediğini tespit etmesiyle ortaya çıktı.

Güney Kore’de yeni doğan iki bebeğini öldürüp yıllarca dondurucuda saklayan anneye tutuklama emri
Yayınlama: 23.06.2023
A+
A-

Gyeonggi Nambu İl Polisinden bir yetkili CNN’e 30’lu yaşlarındaki kadının bebekleri öldürdüğünü itiraf ettiğini ve bunu 12, 10 ve 8 yaşlarındaki diğer üç çocuğuna bakarken ekonomik zorluklarla karşılaştığı için yaptığını söyledi. Yeni doğanların öldüklerinde sadece bir günlük olduklarını açıklandı.

DOĞUMUN ERTESİ GÜN BOĞMUŞ

İlk kurban, kadının Kasım 2018’de bir hastanede doğan dördüncü çocuğuydu. Polis, kadının doğumun ertesi günü kızı boğduğunu ve cesedini evinin dondurucusuna koyduğunu açıkladı. Zanlı, Kasım 2019’da doğan beşinci çocuğuna da aynı şeyi yapmakla suçlandı. Kocası, polise kendisine iki çocuğun kürtajla alındığının söylendiğini ve bu nedenle iddia edilen cinayetlerden haberi olmadığını söyledi.

HASTANE KAYITLARI İNCELENİRKEN ORTAYA ÇIKTI

Dava, Mayıs ayında hükümetin Teftiş Kurulu’nun hastane doğumlarının kaydı olmasına rağmen bebeklerin doğumlarının hiçbir zaman resmi olarak kaydedilmediğini tespit etmesiyle gün ışığına çıktı. Kadın, bugün tutuklama kararı duruşması için hakim karşısına çıkacak.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş