GSB Gençlik Kampları’na başvuru için son hafta 7 Haziran

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği ve gençlerden yoğun ilgi gören GSB Gençlik Kampları’nın 2024 Yılı Ulusal Kamp Dönemi başvuruları 7 Haziran’a kadar devam edecek.

GSB Gençlik Kampları’na başvuru için son hafta 7 Haziran
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde; 25 ilde bulunan 11’i deniz, 27’si doğa olmak üzere 38 farklı gençlik kampı yeni misafirlerini ağırlamak için hazırlanıyor. Ulusal Kamp Döneminde, 12-15 yaş aralığındaki katılımcıları deniz kamplarında, 16-25 yaş arasındaki gençleri ise doğa kamplarında ağırlamaya hazırlandıklarını dile getiren Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu, kampların, eğitim-öğretim yılı boyunca yoğun bir çalışma temposuyla hayata hazırlanan ve yaz tatilini dört gözle bekleyen gençler için eşsiz fırsatlar sunduğunu dile getirdi.

GSB Gençlik Kampları’na başvuru için son hafta 7 Haziran

“GENÇLERE HİZMET ETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Efendioğlu, 2024 yılı Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi’ne ilişkin şu bilgileri verdi:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerimize hizmet etmek, hep birlikte eğlenmek, dinlenmek, öğrenmek, ülkemizi yeniden, bir kez daha keşfedecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlik kamplarımızda verdiğimiz hizmetlerin tamamen ücretsiz ve başvuruların 12-25 arası her gencimize açık olduğunu da bir kez daha vurgulamak isterim. 11 Deniz Kampımızda yüzme, yat gezisi, çeşitli spor aktiviteleri, sokak oyunları, halk oyunları, tiyatro, müzik, el sanatları ve kültür aktiviteleri ile zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyoruz. 27 doğa kampımızda ise tırmanma duvarı, parkur oyunları, flyfox, macera parkuru, paintball, dağ bisikleti, kano, oryantring, okçuluk ve çeşitli spor aktivitelerinin yanı sıra yine bol bol gezi, sosyal ve kültürel faaliyetlerle biraz iddialı, biraz heyecanlı, çok daha coşkulu zamanlar geçiriyoruz”

GSB Gençlik Kampları’na başvuru için son hafta 7 Haziran

GSB Gençlik Kamplarına başvurular, 7 Haziran tarihine kadar “ghgm.gsb.gov.tr” adresi üzerinden veya Gençlik Merkezlerinde ilgili görevlilerin yardımıyla yapılabilecek.

GSB Gençlik Kampları’na başvuru için son hafta 7 Haziran

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş