Gomis gidiyor mu? Gomis Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın golcülerinden Bafetimbi Gomis, bavulunu topluyor. Fransız golcünün yeni sezonda Suudi Arabistan’da forma giymesi bekleniyor. Gomis gidiyor mu? Gomis Galatasaray’dan ayrılıyor mu?

Gomis gidiyor mu? Gomis Galatasaray’dan ayrılıyor mu?
Yayınlama: 23.03.2023
A+
A-

Galatasaray‘da sözleşmesi sezon sonuda bitecek olan Bafetimbi Gomis’e Suudi Arabistan’dan transfer teklifleri geliyor. Futbolseverler ise sevilen oyuncunun transfer durumunu merak ediyor. Peki, Gomis gidiyor mu? Gomis Galatasaray‘dan ayrılıyor mu?

GOMİS GİDİYOR MU?

Galatasaray‘da sözleşmesi sezon sonuda bitecek olan Bafetimbi Gomis’e Suudi Arabistan’dan transfer teklifleri geliyor. Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr ile de adı anılan deneyimli golcünün, yeni sezonda sarı-kırmızılı takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sezon başında Galatasaray‘a altın değerinde puanlar kazandıran ancak daha sonra Okan Buruk tarafından kulübeye çekilen Gomis, takımdan ayrılıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fransız futbolcunun yeni rotası Suudi Arabistan olabilir.

YENİ ROTASI SUUDİ ARABİSTAN OLABİLİR

Cristiano Ronaldo’yu da kadrosunda bulunduran Al Nassr’ın Gomis’i istediği iddia edilirken, Portekizli yıldızın sezon sonunda Galatasaray‘da kalması beklenmiyor. Bu sezon 22 maçta Galatasaray forması giyen Gomis, 10 kez gol atma başarısı gösterdi.

sonbasin.com / haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş