Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş için İstanbul’da

Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst, İstanbul’a geldi. Başarılı olmak ve kupa kazanmak için hazır olduğunu ifade eden Giovanni van Bronckhorst, Önümüzdeki senelerde çok fazla çalışıp, bu kulübe elimden geldiğince katkılar verme konusunda heyecan duyuyorum. Bu kulübe hak ettiği başarıları ve kupaları elde etmeye çalışacağız” dedi.

Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş için İstanbul’da
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Giovanni van Bronckhorst, İstanbul’a geldi. Havalimanında Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Arslan ve Kaan Şakul tarafından karşılanan 49 yaşındaki Hollandalı teknik adam, havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GIOVANNI VAN BRONCKHORST: BAŞARILI OLMAK VE KUPA KAZANMAK İÇİN HAZIRIM

Çok çalışmaya hazır olduğunu söyleyen Giovanni van Bronckhorst, “İstanbul’da olduğum için çok mutluyum. Bu benim için yeni bir meydan okuma olacak. Taraftarımız ile birlikte çok çalışmaya hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Burada başarılı olmak ve kupa kazanmak için hazırım. İlk görüşmeyi burada yönetimimizle yaptık. Onlar beni karşıladı. Yarın basın toplantımız olacak. Heyecanlıyım. Önümüzdeki senelerde çok fazla çalışıp, bu kulübe elimden geldiğince katkılar verme konusunda heyecan duyuyorum. Bu kulübe hak ettiği başarıları ve kupaları elde etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş için İstanbul'da

KAAN ŞAKUL: BEŞİKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Şakul ise, “Öncelikle yeni hocamız Giovanni van Bronckhorst’a hoş geldin diyorum. Bildiğiniz gibi yarın 11.00’de imza törenimiz ve basın toplantımız olacak. Orada daha detaylı basın açıklamamızı hem hocamız hem de sayın başkanımız yapacak. Ben yönetim kurulumuz adına tekrardan hocamıza hoş geldin diyorum. Beşiktaş’a hayırlı olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş