Galatasaray 24’üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı

Sezonu Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluklarıyla tamamlayan Galatasaray, törende iki kupayla kutlama yaptı.

Galatasaray 24’üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta düzenlenen törenle sarı-kırmızılı takım, Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluk kupasını aldı. Törende 52 bin 430 Galatasaray taraftarı şampiyonluğu futbolcularla doyasıya kutladı.

Galatasaray 24'üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı

KUTLAMALARDA SANATÇILAR ŞARKILARINI SÖYLEDİ

Galatasaray’ın 24’üncü şampiyonluk kutlamasında Türkiye’nin ünlü sanatçıları sahne aldı. Program Pop müzik sanatçısı Emir Can İğrek ile başlarken, ardından Türk Rap müziğinin tanınan ismi Uzi şarkılarını söyledi. Aynı zamanda Uzi, Galatasaray’a yaptığı özel parçası olan Şampiyon’u da ilk kez canlı olarak seslendirdi. Uzi’nin ardından Zara taraftarın karşısına çıktı. Zara ise ‘Çocukluk Aşkımsın’ şarkısını söyledi. Programın devamında ünlü pop sanatçısı Edis şarkılarıyla taraftarları coştururken, Yusuf Özer ve davul ekibi yaptığı şov ile sahne aldı.

Galatasaray 24'üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA DEV GÖRSEL ŞÖLEN

Kutlamalarda gökyüzünde dronlar ile görsel bir şov yapıldı. RAMS Park’ın üzerinde yer alan bu görsel şölende; Şampiyon Galatasaray, Tek Büyük Galatasaray, Yer Sarı Gök Kırmızı, İyiler Sonunda Mutlaka Kazanır, Hedef 25, Galatasaray’ın amblemi ve Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin gol sevinci gökyüzünde gösterildi. Bulutlara yakın bir şekilde Icardi’nin silüeti görülürken, ilgi çeken görüntüler de ortaya çıktı. Görsel şölenin ardından stat çatısında yer alan 24’üncü şampiyonluğu simgeleyen dev bir bayrak çıkarıldı.

Galatasaray 24'üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı

KADIN FUTBOL TAKIMI DA KUTLAMALARDA YER ALDI

2023-2024 Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyonluğa uzanan Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, şampiyonluk kupasını RAMS Park’ta kaldırdı. Sezonu 71 puanla şampiyon tamamlayan Galatasaray Kadın Futbol Takımı, bugün gerçekleşen şampiyonluk kutlamalarında yer aldı.

Kadın Futbol Takımı’ndan sorumlu Emir Aral, teknik direktör Metin Ülgen, teknik ekip ve sarı-kırmızılı oyunculardan oluşan; Gamze Nur Yaman, Handan Kurğa, Müge İnan, Arzu Akkurt, Benan Altıntaş, Berna Yeniçeri, Ebru Topçu, Eda Karataş, Elanur Laçın, Emine Ecem Esen, Fatma Sare Öztürk, İsmigül Yalçıner, Kristina Bakarandze, Liubov Shmatko, Mariem Houij, Ruth Monique Kipoyi, Rabia Nur Küçük, Zehra Yılmaz, Berra Pekgöz, Helin Erbulun, Nazlıcan Parlak, Megi Doci ve Arzu Karabulut, kupayı kaldırmak için sahneye çıktı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı oyuncuları tek tek tebrik etti. Ardından şampiyonluk kupasını Türkiye Kadın Futboldan Sorumlu Yönetici Şafak Müderrisgil’in elinden alan sarı-kırmızılı kadın futbolcu Emine Ecen Esen, takımla birlikte kupayı kaldırarak şampiyonluğu doyasıya kutladı. Kadın futbolcular kupayla poz verirken, sonrasında ise sahada şampiyonluk turu atıldı. Kupa tribünlere götürüldü ve kadın futbol takımı oyuncuları taraftarlarla üçlü çektirdi.

Galatasaray 24'üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı

METİN ÇEKİÇLER UNUTULMADI

63 yaşında hayatını kaybeden Galatasaraylı eski futbolcu ve Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Metin Çekiçler, şampiyonluk kutlamalarında unutulmadı. Dev ekranda teknik direktör Okan Buruk, teknik ekip ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un Metin Çekiçler ile ilgili açıklamalarına yer verilirken, sarı-kırmızılı taraftarlar da alkışla karşılık verdi.

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR KENDİ SEÇTİKLERİ ŞARKILARLA SAHNEYE ÇIKTI

2023-2024 Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonu Galatasaray’da futbolcular, şampiyonluk kutlamalarında seçtikleri şarkılarla podyumda yer aldı. Teknik direktör Okan Buruk, oğlu Ali Yiğit Buruk ile sahneye geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar ikiliye büyük destek verdi. Buruk seyircileri selamladıktan sonra ise tüm stada üçlü çektirdi. Okan Buruk ve teknik ekip madalyalarını aldıktan sonra oyuncular da bir bir sahneye çıktı. Galatasaray’da Kerem Demirbay, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Tete, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Tanguy Ndombele, Serge Aurier, Carlos Vinicus, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi ve Fernando Muslera kendi seçtikleri müziklerle sahneye çıkarken; Gökdeniz Gürpüz, Jankat Yılmaz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Yiğit Akman, Efe Akman, Günay Güvenç ve Abdülkerim Bardakcı Galatasaray’ın marşları ile sahnede yer aldı.

Galatasaray 24'üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı

HAKIM ZIYECH FİLİSTİN BAYRAĞI İLE ÇIKTI

Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Hakim Ziyech, kendi ülkesinin bayrağı yerine Filistin bayrağı ile sahneye çıktı. Filistin’de yaşananlara dikkati çekmek amacıyla bayrağı boynuna asarak gelen Ziyech’e taraftar alkışla büyük destek oldu. Ayrıca Galatasaray’da Victor Nelsson şampiyonluk kutlamalarında sahneye şarkısız çıkarken, Derrick Köhn ise kendi şarkısı olan ‘Broskeez – We Broskeez’ ile sahnede yer aldı.

DRIES MERTENS’İN OĞLU CIRO ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Galatasaray’ın 37 yaşındaki Belçikalı on numarası Dries Mertens’in oğlu Ciro’ya sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünlerde Ciro Mertens pankartı açılırken Mertens, eşi ve kucağında oğlu ile sahneye çıktı. RAMS Park’taki taraftarlar hep bir ağızdan Ciro’ya tezahüratlarda bulunurken, Mertens ile Ciro taraftarlara doğru hareketlendi. Ardından Mertens, oğlu Ciro ile birlikte Galatasaray taraftarına üçlü çektirdi.

Galatasaray 24'üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı

MAURO ICARDI’DEN EDIN DZEKO’YA GÖNDERME

Galatasaray’ın Arjantinli santrforu Mauro Icardi, şampiyonluk kutlamalarında Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli golcüsüne şarkıyla gönderme yaptı. Galatasaray armalı siyah bir pelerinle önce Hande Yener’in ‘Beni Sev’ şarkısıyla çıkan Icardi’nin çıkış müziği bir süre sonra değişti ve Simge Sağın’ın ‘Aşkın Olayım’ şarkısı oldu. Ardından bütün stat şarkıyı tek bir ağızdan söyledikten sonra Mauro Icardi, sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi. Kupa kaldırıldıktan sonra ise Icardi, ‘Fener ağlama’ tezahüratı yaptı. Ardından şampiyonluğu coşkuyla kutlayan Arjantinli yıldız, sarı-kırmızılı bayrağı eline alarak sahada şampiyonluk turu attı.

KUPALARI MEHMET BÜYÜKEŞİ VERDİ

2023/2024 Süper Lig Kupası, Süper Kupa ve madalyaları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi takdim etti. Ardından sarı-kırmızılı futbolcular kupayı havaya kaldırarak büyük sevinç yaşadı. Galatasaraylı futbolcular şampiyonluk sevinci yaşarken, 24’üncü şampiyonluk kupasını da tribünlere götürerek kutladı.

Öte yandan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yusuf Günay ve Taner Senseven ile birlikte sahneye çıkarken Galatasaray taraftarlar da ıslıkla protesto etti.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş