Fulden Uras’ın tarifsiz acısı: Sana sarılabilmek için neler feda ederdim!

1986’da ilk kez kamera karşısına geçen, 1991’de sahneye çıkan Fulden Uras, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Son 10 yılda 12 kez ameliyat masasına yatan, sadece 2019 yazında 5 kez ameliyat olan 54 yaşındaki şarkıcı, yıllar önce İngiltere’de geçirdiği operasyonun ardından hastane odasında annesi Müge Akkoyunlu ile çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Fulden Uras’ın tarifsiz acısı: Sana sarılabilmek için neler feda ederdim!
Yayınlama: 01.12.2022
A+
A-

Daha önce meme kanserine yakalanan ve defalarca kez ameliyat olan Fulden Uras, yaklaşık 700 bin takipçisinin bulunduğı Instagram hesabından, geçmiş yıllara ait hastane odasından bir fotoğrafını paylaştı. Beş yıl önce yaşamını yitiren annesi Müge Akkoyunlu’yu da anan sanatçı, takipçilerini duygulandıran şu mesajı yazdı:

Benim canım yanıyor ameliyattan, onun canı yanıyor evladının acısından! Annelik böyle bir şey. Hüner doğurmakta değil! Yıl çok eski. Ben yine İngiltere’de en zorlu ameliyatlardan birini geçirmişim ve yanı başımda meleğim anneciğim. Kıymet bilin geç olmadan! Bir sesini duymak için, bir sarılabilmek için neler feda ederdim bilemezsiniz.

Fulden Uras'ın tarifsiz acısı: Sana sarılabilmek için neler feda ederdim!

“KAVUŞACAĞIZ MELEĞİM”

Fulden Uras’ın annesi Müge Akkoyunlu, 2017 yılında geçirdiği ağır enfeksiyon nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcı, annesinin mezarı başında da bir paylaşım daha yaptı ve “Kavuşacağız meleğim rahat uyu” norunu düştü.Fulden Uras'ın tarifsiz acısı: Sana sarılabilmek için neler feda ederdim!

“TARİFSİZ ACILAR İÇİNDEYİM”

Sanatçı, Temmuz 2019’da annesi Müge Akkoyunlu’nun fotoğrafını yayınlayıp, “İki sene oldu sen gideli annem. Mügoşum tarifsiz acılar içindeyim. Bu dünyada iyi ki senin evladın olarak yaşıyorum. Kavuşana dek nurlar içinde uyu. 16-07-2017 hayatımın en acı günlerinden biri” ifadelerini kullanmıştı.Fulden Uras'ın tarifsiz acısı: Sana sarılabilmek için neler feda ederdim!

“KAÇ AMELİYAT OLDU, SAYISINI UNUTTUM”

Fulden Uras, sağlık sorunlarıyla ilgili Şubat 2022’de sevenlerinden dua istemişti: Bitmeyen çilem. Üç gündür beni yine perişan eden ağrılar ve sonuç yine ameliyat. Artık kaç ameliyat oldu saymıyorum, sayısını unuttum! Sağ meme seninle başım dertte. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Allah herkese şifa versin, ötesi yok.

sonbasin.com / Milliyet.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.