Fenerbahçe’de Trabzonspor deplasmanı öncesi 3 eksik, 1 belirsiz, 9 da sarı kart sınırında oyuncu var

Fenerbahçe, Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe’de Trabzonspor deplasmanı öncesi 3 eksik, 1 belirsiz, 9 da sarı kart sınırında oyuncu var
Yayınlama: 16.03.2024
A+
A-

Papara Park’ta saat 20.30’da başlayacak olan karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy üstlenecek. Bu sezon ligde oynadığı 29 karşılaşmada 24 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 76 puan toplayan sarı-lacivertli ekip, ilk sıradaki Galatasaray’ın 2 puan gerisinde yer alıyor. Fenerbahçe’de hedef, bu sezon ligde kendisini mağlup eden tek takım olan Trabzonspor’dan rövanşı almak ve maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükselmek.

FENERBAHÇE’DE 3 EKSİK, 1 BELİRSİZ

Sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor karşısında 3 futbolcusundan yararlanamayacak. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Çağlar Söyüncü ve Joshua King, Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek. Ağrıları dolayısıyla son 3 resmi maçın kadrosunda yer almayan Leonardo Bonucci’nin durumuna ise son antrenmandan sonra karar verilecek. Sakatlığını atlatan ve hafta başında antrenmanlara başlayan Rodrigo Becao’nun ise Trabzon’a götürülmesi bekleniyor.

9 İSİM KART SINIRINDA

Fenerbahçe’de Trabzonspor maçı öncesi 9 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Bright Osayi-Samuel, Edin Dzeko, Ferdi Kadıoğlu ve Mert Müldür, kart görmesi halinde 31’inci haftada iç sahada oynanacak olan Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE’NİN BU SEZONKİ DEPLASMAN KARNESİ GÜVEN VERİYOR

Sarı-lacivertli ekip, bu sezon deplasmanda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Ligde deplasmanda oynadığı 14 maçta 13 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 40 puan toplayan Fenerbahçe, bu maçlarda 32 gol atarken kalesinde sadece 6 gol gördü. Ligde oynadığı son 8 deplasman maçından 3 puanla ayrılan sarı-lacivertliler, seriyi Trabzonspor maçında da sürdürüp şampiyonluk hedefinde önemli bir adım daha atmak istiyor.

SON 7 TRABZON DEPLASMANINDA 1 GALİBİYET

Fenerbahçe, Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı son 7 resmi maçta sadece 1 galibiyet elde etti. 6’sı Süper Lig, 1’i de Türkiye Kupası olmak üzere oynanan son 7 maçta bordo-mavili ekip 5 kez sahadan galip ayrılırken 1 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertli ekip, Trabzon’daki son galibiyetini Süper Lig’in 2020-2021 sezonunun 27’nci haftasında rakibini 1-0 mağlup ederek almıştı.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş