Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho için imza töreni düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine getirilen Jose Mourinho için imza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho için imza töreni düzenlendi
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-

Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda düzenlenen ve taraftara açık gerçekleştirilen imza töreniyle Portekizli teknik adam kendisini sarı-lacivertlilere renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Törende Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Konuşmaların ardından kürsüye çıkan bir grup sarı-lacivertli taraftarın formasını ve atkısını Ali Koç ve Jose Mourinho imzaladı. Daha sonra Ali Koç ile Portekizli teknik direktör yerlerine geçerek sözleşmeyi imzaladı.

“Bugün kulübümüz adına çok önemli, çok kıymetli, tarihi bir adımı camiamızla atıyoruz. İnşallah Allah sonunu hayırlı getirir” diyerek sözlerine başlayan Başkan Ali Koç, “Teknik direktörümüz Mourinho’ya hepimiz adına, milyonlarca Fenerbahçe taraftarı adına, dünyayı sarsan bu büyüklüğe, bu eşsizliğe bu tarifsiz sevgi ve aidiyete ‘hoş geldin’ diyorum. Kendisi tartışmasız yaşayan, hayatta olmayan tüm hocalar arasında dünya tarihinin gördüğü kesinlikle ilk 5 hocadan bir tanesi. Fenerbahçemizin şampiyonlukları için bizi tercih etmiştir. Kendisi dünyanın en büyük kulüplerinde dört kez yılın teknik direktörü unvanını kazanmış, ulusal ve uluslararası kulvarda 27 kez kupa kazanmış, şu an dünyada 3 kez UEFA kupasını kazanan tek hoca olmuş ve adını dünya futboluna yazdırmış, dünya markası olan bir teknik direktörümüz var” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho için imza töreni düzenlendi

“ULAŞACAĞIMIZ ŞAMPİYONLUK DİĞER ŞAMPİYONLUKLARIN HABERCİSİ OLACAKTIR”

“Bugün atılan bu imza Fenerbahçe’yi taşımak istediğimiz yerin, yer almayı hedeflediğimiz kulvarların müjdeleyicisidir” ifadeleriyle sözlerine devam eden Ali Koç, şunları kaydetti:

“Başka kulüplerdeki ‘Winner hoca’ konumunu burada da bize gösterecektir. Sadece dün gece Londra’da maç öncesi, devre arası ve maç sonunda yaptığı yorumlarda, sorulan sorulara verdiği cevaplarla memleketimize gelmeden Fenerbahçemizin olağanüstü bir tanıtımını yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Teknik direktör kimliği kadar Fenerbahçe’nin verdiği mücadeleyi dünyaya anlatabilecek, tüm dikkatleri üstüne çekebilecek bir yansıma gücü gösterecektir. Futbolda sadece futbolda değil dünyada birçok konuda. Futbolda bazı isimler gerçekleri bir cümleyle bütün dünyaya duyururlar. Hocamız o isimlerden biridir. Milyonlarca Fenerbahçelinin Fenerbahçe’ye hizmet etmek tek hedefi olmalıdır. Çok kuvvetli bir kadromuz var. İnşallah hepsini olağanüstü bir teklif gelmediği takdirde muhafaza edeceğiz. Üstüne de koyacağımız oyuncularla beraber zaten bu senenin gerçek şampiyonu biziz; seneye hepimizin arzuladığı ve hedeflediği cam tavanı kırarak ulaşacağımız şampiyonluk diğer şampiyonlukların habercisi olacaktır. Sezonu beklemek hepimiz için zor. İçimiz içimize sığmıyor. Heyecanımız, umudumuz sonsuz, Allah yar ve yardımcımız olsun. Fenerbahçemizin yolu açık olsun. Yaşa Fenerbahçe.”

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho için imza töreni düzenlendi

JOSE MOURINHO: ŞU DAKİKADAN İTİBAREN SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM HAYALLERİM

Konuşmasına taraftarları selamlayarak başlayan Portekizli teknik adam Jose Mourinho, “Sizlerden aldığım his şu ki; adım Fenerbahçe ile geçtiğinden bu yana göstermiş olduğunuz bu sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam elde ettiği zaferden sonra bu sevgiyi görür. Ama ben en başında bunun öncesinde bu sevgiyi hissediyorum. Aynı zamanda bu bana büyük bir sorumluluk veriyor. Söz veriyorum ki şu andan itibaren ben de sizin ailenize aitim. Bu forma tıpkı bir derim gibi kemiğim gibi” ifadelerini kullandı.

Futbolun bir tutku olduğunun altını çizen Mourinho, “Bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden birindeyim. Sayın başkanımızı tanıdığım günden bu yana, sizler için burada olmak için çok istedim. Çok büyük bir taraftar grubusunuz. Tüm kalbimle söylüyorum ki bu tutkunuz için burada olmayı çok istedim. Türkiye futbolu için Türkiye Ligi’ni geliştirmek için, yardımcı olmak için çalıştırmak istiyorum. Ama en önemlisi ne Türk futbolunu geliştirmek ne de Türkiye Ligi’ni geliştirmek. Asıl önemli olan şey Fenerbahçe. Şu dakikadan itibaren, imza atacağım andan itibaren sizin hayalleriniz benim hayallerim” diyerek sözlerini tamamladı.

İmza töreninin ardından Başkan Ali Koç ve Jose Mourinho, tribünleri gezerek taraftarlarla bir araya geldi.

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho için imza töreni düzenlendi

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş