Fenerbahçe – Kayserispor maçının ardından

Süper Lig’in 36’ncı haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Kayserispor’u 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe – Kayserispor maçının ardından
Yayınlama: 12.05.2024
A+
A-

Mücadeleyi değerlendiren İsmail Kartal, “Maça mecburi rotasyonla başlamak zorunda kaldık. Hafta içi sakat oyuncularımız vardı, onlar düzelmedi. Sahaya hangi oyuncularla çıkarsak çıkalım iyi bir takımımız var. Bu akşam maçı baştan sona kadar üstün oynayarak güzel bir galibiyet elde ettik. Daha da farklı kazanabilirdik, oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

“ZOR BİR DURUM”

Taraftarlar, camia ve kendileri açısından zor bir durum olduğunu aktaran Kartal, “93 puanımız var bizim bugün. Rakip bizden önde. Biz bugün maçı kazanıp önümüze bakarak tamamlama hedefiyle maça çıktık. 3 maçın 3’ünüde kazanıp sonuçları bekleyecektik. Ona göre ne olacaksa olacak. Bu hafta sonu rakibimizle oynayacağız. Orada tek hedefimiz maçı kazanmak. Sonraki sonuçları hep beraber göreceğiz. 2 maçı da kazanıp sonuçları göreceğiz” şeklinde konuştu.

“OLMAMASI GEREKİRDİ”

Taraftarların maç içerisindeki tepkisi hakkında da konuşan İsmail Kartal, “Taraftarlarımız sonuçta rakibin de bu akşamki maçta geriye düşmesi etkili oldu. Moral bozukluğundan tepki koymuşlardır, olmaması gerekirdi, olmaması isterdik ama oldu. Biz taraftarlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Galatasaray maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız” sözlerini sarf etti.

“HAFTA SONU RAKİBİMİZ YENMEK İÇİN GİDECEĞİZ”

Puan olarak geride olduklarını ama Galatasaray’ı yenmek için sahaya çıkacaklarını belirten Kartal, “Beraberliklerimiz oldu. Sivas ve Galatasaray maçları, çok da iyi oynamadığımız maçlardı ama diğer berabere kaldığımız maçlar hep üstün oynayan, golleri kaçıran taraf bizdik. Geçen haftaki Konya maçı 8 tane yüzde yüz gol pozisyonu var. Bazen de futbolda olmayınca olmuyor. Sezon başında şampiyonluk hedefliyorduk, şu anda geldiğimiz noktada puan olarak gerideyiz ama hafta sonu rakibimiz yenmek için gideceğiz” dedi.

İsmail Kartal sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Kendimle ilgili planım yok. Ben Fenerbahçeliyim. Gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma gitme planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe’de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim. Hafta sonu oynanacak maçı düşünüyorum.”

HARI VUKAS: ÖNÜMÜZDE FİNAL GİBİ BİR KONYASPOR MAÇI VAR

Gelecek hafta final niteliğinde bir maç oynayacaklarını söyleyen Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, “Aslında buraya oyun oynamak için geldik. Kendi alanımızda beklemek, savunma yapmak istemedik. Rakibin çok kaliteli oyuncuları olması ve bizim de fazlaca bireysel hata yapmamız nedeniyle mağlup olduk. Önümüzde final gibi bir Konyaspor maçı var. Kaderimizi kendi elimizde tutuyoruz. Umut ediyorum ki en iyi şekilde hazırlanıp bu maçı kazanacağız” şeklinde konuştu.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş