Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, İzmir’de kongre üyeleriyle buluştu

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu 99 puanla 2’nci sırada tamamlayan Fenerbahçe’de gözler artık genel kurula çevrildi. Mevcut Başkan Ali Koç’la birlikte 8-9 Haziran tarihinde gerçekleşecek kongrede başkanlık için yarışacak başkan adayı Aziz Yıldırım, İzmir’de kongre üyeleri ve taraftarlarla buluştu. Kulübü devrettikleri günden bu yana Fenerbahçe’nin daha iyi bir durumda olmadığını belirten Aziz Yıldırım, “Başarılı olurlarsa Ali Koç ve yönetimine bizim desteğimiz her zaman olacak. Şu an bıraktığımızdan daha iyi bir durum yok dedi.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, İzmir’de kongre üyeleriyle buluştu
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Mahkeme sürecinden dolayı Fenerbahçe Spor Kulübü’yle ilgilenemediklerini ifade eden Yıldırım, “Mahkeme sürecinden dolayı bir gün iyi haber, bir gün kötü haberden dolayı Fenerbahçe Spor Kulübü’yle ilgilenemedik ve başarısız olundu. Sizler de bizim fişimizi çektiniz. Ali Şen döneminde 28 milyon Euro borç vardı. Kulübü aldığımız zaman 2018 yılına denk getirirseniz 80 milyon Euro’ya denk geliyor. Fenerbahçe’nin en az 16-18 milyar borcu var. 190 milyon Euro futbolcu ödemesi var. Biz ‘borç borç’ demekten sıkıldık. Ben size her ay açık açık önünüze maliyeti koyacağım” yorumlarında bulundu.

“ÖNCELİĞİMİZ FENERBAHÇE’DİR”

Fenerbahçe’yi çok sevdiğini söyleyen Yıldırım, “Bu seçimler bana zarar veriyor ama ben Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Eğer kazanırsak son yönetimim olacak. Bir sürü kongre üyesi var. Bu kulüp bir tek Aziz Yıldırım’la Ali Koç’a mı kaldı, ayıp gerçekten. Parayı çözersiniz, para kolaydır. Güçlü olmanız gerekiyor. Bizim için öncelik Fenerbahçe’dir” şeklinde konuştu.

“STAT 60 BİN KİŞİLİK OLACAK”

Stadyumun büyütülme ve etrafının kapatılmasıyla ilgili projelerini İzmir ve Ege Bölgesi Fenerbahçe Dernekleri Başkanları ile görüştüğü ifade eden Aziz Yıldırım, “Nihat Özbağı, stadyum için çalışma yapıyor. Haftaya göstereceğiz. Kale arkaları 10 bin kişilik büyütülecek. 1 seneye 60 bin kişilik stat elimizde olacak. Herkes biletini alacak, derneklerle kombine bilet konuşacağız. Gebze’de alanımız var 10 tane çim saha yapacağız” diye konuştu.

“MOURINHO NE DERSE ONU YAPACAĞIZ”

Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile İngiltere’de bir görüşme gerçekleştireceğini belirten Yıldırım, “Ben şunu kabul etmiyorum, 99 puan topladık şampiyon olamadık. Biz 2’nci olduk, üzülüp durumu düzelteceksin. Burada sadece güçlü kadro kurmakla olmaz diyorlar ki bu sene Fenerbahçe’nin en iyi kadrosu. Alex, Roberto Carlos, Gökhan, Ortega’lar çok sayarız biz. Hepsi yıldızdı. Cumartesi günü Mahmut Bey ile İngiltere’ye gidiyoruz. Mourinho ile son konuşmayı yapacağız. İyi kadroyu kuracağız. Mourinho’yla yapacağız. O ne derse o olacak” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ilgili gelen soruya ise Aziz Yıldırım, “Gidiyorlar, rahat olun” şeklinde cevap verdi.

sonbasin.com / DHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş