ESTÜ Hidroana Takımı Shell Eco-Marathon Yarışmasında Avrupa devlerini geride bırakmayı başardı

ULUSAL VE ULUSLARARASI YARIŞMALARDA ELDE ETTİĞİ BAŞARILARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ESTÜ) HİDROANA TAKIMI, FRANSA’DA DÜZENLENEN SHELL ECO-MARATHON YARIŞMASINDA 5’İNCİ OLDU.

ESTÜ Hidroana Takımı Shell Eco-Marathon Yarışmasında Avrupa devlerini geride bırakmayı başardı
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Hidroana Takımı, Fransa’da düzenlenen Shell Eco-Marathon yarışmasında 5’inci oldu.

Hidrojen yakıtlı araç kategorisinde 14 farklı takımla yarışan ESTÜ Hidroana Takımı, teknik kontrolleri tek seferde en hızlı geçen takımlar arasında yer aldı. ESTÜ Hidroana Takımı, elde ettiği 5’incilik derecesiyle Almanya, Fransa, Polonya, İngiltere gibi Avrupa’nın önde gelen çok sayıda ülkesini geride bırakmayı başardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan ESTÜ Hidroana Takım Kaptanı Sayın Emre Kartal, ESTÜ olarak Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmekten gurur duyduklarını belirterek, “Daha iyi başarılar elde etmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan hocamıza teşekkür ederiz” dedi.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş