ESOGÜ Yönetimi depremzede kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ (ESOGÜ) YÖNETİMİ, DEPREMZEDELERİN MİSAFİR EDİLDİĞİ ESOGÜ TURİZM FAKÜLTESİ EĞİTİM VE UYGULAMA OTELİ’NE ZİYARET EDEREK, KADINLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ESOGÜ Yönetimi depremzede kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı
Yayınlama: 08.03.2023
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Yönetimi, depremzedelerin misafir edildiği ESOGÜ Turizm Fakültesi Eğitim ve Uygulama Oteli’ne ziyaret ederek, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Ziyarette, Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Erdağ ve Prof. Dr. Hakan Demiral, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Sarı ve ESOGÜ Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESKAM) Müdürü Doç. Dr. Canan Akay yer aldı. Otelde kalan kadın depremzede vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelinerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlanırken, ihtiyaçları hakkında bilgi alındı.

Ziyaretin kendilerini duygulandırdığını belirten kadın misafirler ise ilgileri için Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak ve tüm yöneticilere teşekkür etti.

sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.