Eskişehir’e şehit ateşi düştü

GÖKHAN ÖZEN’İN ŞEHADET HABERİ, ESKİŞEHİR’İN TEPEBAŞI İLÇESİ ŞEKER MAHALLESİ’NDE BULUNAN BABA OCAĞINA ULAŞTI

Eskişehir’e şehit ateşi düştü
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-

Kayseri’de eğitim uçuşu esnasında düşen uçakta şehit olan Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in şehadet haberi, Eskişehir’de bulunan baba ocağına ulaştı.

Kayseri 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanlığından kalkan SF-260D tipi eğitim uçağı, Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Hasan Arpa Mahallesi’nde düştü. Düşen uçakta bulunan Hava Pilot Albay Gökhan Özen ve Hava Pilot Albay Uğur Yıldız şehit oldu.

İzmir’de bulunan Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli olan ve eğitim uçuşları için görevlendirme ile Kayseri’ye giden Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in şehadet haberi, Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Şeker Mahallesi’nde bulunan baba ocağına ulaştı. Şeyma Özen ile evli olan Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in 9 yaşında kız çocuğu olduğu öğrenildi. Şehit Özen’in annesi Zarife Özen’in 1978 yılında hayatını kaybettiği öğrenilirken şehadet haberi babası Mehmet Yüksel Özen’e verildi.

Özen ailesinin 3 çocuğundan biri olan Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in ağabeyinin de Hava Pilot Albay olduğu öğrenildi.

Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in cenazesinin, yarın ikindi namazından sonra Eskişehir Hava Şehitliğinde defnedileceği öğrenildi.

Eskişehir’e şehit ateşi düştü
Eskişehir’e şehit ateşi düştü
Eskişehir’e şehit ateşi düştü
Eskişehir’e şehit ateşi düştü
sonbasin.com / İHA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş