ESKİŞEHİR PROF. DR AYŞEN GÜRCANI GÜRCAN İSE ESKİŞEHİRİ KUCAKLADI

ESKİŞEHİR PROF. DR AYŞEN GÜRCANI GÜRCAN İSE ESKİŞEHİRİ  KUCAKLADI
Yayınlama: 13.04.2023
A+
A-

Ak Parti 28. Dönem 2. Sıra vekil adayı eski Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan ilk demecinde vaat olarak ulaşılabilir olacağının sözünü vermişti.

Bu sözün teminatı olarak açtığı iletişim ofisinde 28. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Ali Demirel ve Hakan Çizmelioğlu, 24. Dönem Ak Parti Milletvekili Ülker Can, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Murat Özcan, Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer ve Yönetim Kurulu, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş, Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, Meclis Üyeleri Şükrü Akbıyık, Fatih Mehmet Özlü, Mehmet Gündoğmuş, Zuhal Sezgin, Önceki Dönem Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Müsiad Başkanı Oğuz Özdemir, Erzurum Dernek Başkanı Muhammed Atik, Emirdağlılar Vakfı Başkanı Veli Görkem Pala ve Ak Partimizin kıymetli mihenk taşı teşkilat mensupları ve vatandaş ile bir araya gelen Gürcan Eskişehir’in sorunları ve çözüm önerileri gündemli ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bir olacağız diri olacağız şiarının altını çizen vekil adayı Gürcan, Bu zamana kadar üstlendiği sayısız görevler arasında en heyecanlı görevin bu görev olduğunu, zira halkın vekaletinin , Eskişehirli hemşerilerinin meclisteki hakkının savunucusu olmanın getirdiği ciddiyet ve sorumluluğun farkında olduğunu belirtti.

 

Ayşen Gürcan Eskişehir için ben buradayım diyen herkesle çalışmak istediğini , Ak partinin hizmet ehli ekolünün hep beraber Eskişehir’deki temsilcisi olunacağının sözünü verdi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş